A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

РОБОТА ДОРОЖНИКІВ НА ОСОБИСТОМУ КОНТРОЛІ: ОЧІЛЬНИК ДУБОВ’ЯЗІВСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ ЛЕОНІД БІЛИК ПРОІНСПЕКТУВАВ ХІД РЕМОНТУ ДІЛЯНКИ ДОРОГИ «КУРИЛІВКА - ГАМАЛІЇВКА»

Дата: 08.09.2021 16:00
Кількість переглядів: 228

Якісні дороги – це без перебільшення шлях до позитивних соціально-економічних, культурних змін. На території нашої громади це стає можливим завдяки великій проробленій роботі органів місцевого самоврядування спільно з народним депутатом України Максимом ГУЗЕНКОМ.

8 вересня Дубов’язівський селищний голова Леонід БІЛИК разом із представником технічного нагляду Олександром НОХТЕНКОМ проінспектував хід робіт з поточного середнього ремонту автомобільної дороги загального користування місцевого значення О 190503 Сім’янівка – Дубов’язівка – Курилівка – Сулими, який розпочато підрядною організацією ТОВ «БАХМАЧГАЗБУДСЕРВІС» на замовлення ДП «Дороги Сумщини». Очільник громади детально ознайомився із станом влаштування вирівнюючого шару із щебеново-піщаної суміші С-7 завтовшки 8,5 см., що проводиться за допомогою спеціальної техніки.

Одним з ключових питань було саме якість та довговічність нової дороги, відповідь на яке дав Олександр НОХТЕНКО. Він зазначив, що укладання останнього вирівнюючого шару асфальтобетону на основі модифікованих бітумних сумішей значно підвищить якість дорожнього покриття, а відтак термін його експлуатації.

Селищний голова також наголосив, що ремонти доріг місцевого значення Дубов’язівської територіальної громади триватимуть, а завдяки подальшій активній та плідній співпраці з народним депутатом України Максимом ГУЗЕНКОМ поступово, крок за кроком, населені пункти нашої громади буде з’єднано не застарілими розбитими шляхами, а новенькими дорогами з твердим покриттям.

Фото без опису



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь