A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

ЗДОБУТІ ЗНАННЯ ДОПОМАГАЮТЬ ЩОДНЯ У РОБОТІ

Дата: 25.01.2022 08:05
Кількість переглядів: 235

Вчитися ніколи не пізно! Про це не з чуток, а з власного досвіду #ОТГ_Інформ_Сумщина розповіли у Дубов`язівській територіальній громаді.

Наразі у громаді два державних службовці здобувають вищу освіту – навчаються у Конотопській філії Міжрегіональної академії управління персоналом (МАУП).

«Бухгалтером я працюю 28 років. З них останні 6 у Дубовязівській селищній раді на посаді начальника відділу – головного бухгалтера, – розповідає Наталія Іванівна Куриленко. – Для мене поєднувати навчання та роботу не важко, навіть навпаки. Я здобуваю освіту по тій спеціаліальності за якою працюю, тут здобуті знання допомагають у щоденній роботі. У свій час я обрала для себе бухгалтерію і жодного разу про це не пошкодувала».

Марина Валеріївна Руденко у селищній раді почала працювати діловодом з 2010 року, потім була адміністратором, а нині – начальник відділу ЦНАПу.

«Навчаємось ми заочно. Іноді буває важко коли і сесія, і робота, та ми справляємось. Наше керівництво громади нас підтримує, за що ми дуже вдячні. З часом, коли ти займаєш менеджерські посади, то зіштовхуєшся з тим, що є багато аспектів в роботі, які ти не знаєш як мають працювати, навіть за умови наявності попереднього досвіду. Навчання дає нам змогу крокувати в ногу з часом. Я обрала спеціальність «Публічне управління та адміністрування» і вже зараз впроваджую набуті знання в роботі», –розповідає вона.

Тривалість навчання у МАУП 4, 5 роки, та студентки–держслужбовці вже майже на фінішній прямій, лишився рік навчання, після якого вони отримають довгоочікуваний диплом бакалавра.

Ми зі свого боку у Тетянин день вітаємо усіх студентів зі святом, бажаємо успіхів у навчанні, сил і часу! Все у ваших руках!

#Управлінський_досвід #ДубовязівськаГромада

 

Посилання на матеріал у Facebook-спільноті: 

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1148468569260738&id=297681261006144.

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь