A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

«З ЖИТА Й ВОЛОШОК НАШ ПРАПОР ЯСНИЙ, ІЗ НЕБА ТА СОНЦЯ, ЯК ДЕНЬ ВЕСНЯНИЙ»

Дата: 23.08.2022 13:31
Кількість переглядів: 275

Де б ми, українці, не були, в якій би країні не опинилися, ми відчуваємо підтримку всюди, де майорить рідний прапор. Відчуваємо щиру радість, коли піднімається наш стяг.

Сьогодні, жовто-блакитний – особливий символ для українців і всього світу. Він уособлює справжню сміливість, єдність, мужність та боротьбу за свою свободу.

Цього року ми сильні як ніколи у боротьбі за свою країну і своє майбутнє. Зараз, під час російсько-української війни, український прапор, пробитий наскрізь осколками й кулями на передових позиціях є символом честі, мужності та незламності українського народу. Але ми щиро віримо, що невдовзі синьо-жовтий символ боротьби за свободу майорітиме над усією Україною.

Сьогодні на території Чернечослобідського старостинського округу відбулись урочистості з нагоди Дня Державного Прапора України за участі голови Конотопської районної державної адміністрації-керівника Конотопської районної військової адміністрації Тетяни СИЗОН, Дубов’язівського селищного голови Леоніда БІЛИКА, заступників селищного голови Наталії ГАРЯЧОЇ та Олени БОХАН, старости Чернечослобідського старостинського округу Сергія ТРИГУБА та начальника відділу культури та туризму виконавчого комітету селищної ради Тетяни ОСАДЧОЇ.

Хвилиною мовчання усі присутні вшанували пам’ять українців, що загинули внаслідок збройної агресії росії в Україні.

Звернувшись до присутніх з вітальним словом, Тетяна СИЗОН наголосила, що синьо-жовтий стяг — це символ волі та незламності, важкої праці та багатства, це символ нашої держави — України і які б випробування не випали на нашу долю, ми все подолаємо та переможемо.

Очільник громади Леонід БІЛИК відзначив, що переконаний у незламності наших спільних зусиль, завдяки яким наш стяг знову майорітиме над кожним будинком нашої вільної країни, скільки б часу та зусиль на це не пішло, як би нам не було важко.

Окрасою заходу стала відмінна та натхненна робота ведучих Ангеліни ГОНЧАРОВОЇ та Євгена БІЛОШАПКИ. Емоційною та здатною зворушити душу пісенна композиція «Не твоя війна» у виконанні Катерини ВЕДМІДЬ.

Важливим та трепетним моментом стало підняття Держаного Прапора під виконання Держаного Гімну України. В так моменти в серці розвітає величне, неповторне почуття гордості за свою країну, кожного її мешканця, кожного її захисника. Ця гордість незрима, але всеохоплююча і відчути її може лише той, хто дійсно любить, тяжіє до України.

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь