Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

РОБОЧИЙ ВІЗИТ НАРОДНОГО ДЕПУТАТА

Дата: 27.10.2022 18:57
Кількість переглядів: 234

25 жовтня в рамках робочої поїздки Дубов’язівську територіальну громаду відвідав народний депутат України Максим ГУЗЕНКО.

Спільно з Дубов’язівським селищним головою Леонідом БІЛИКОМ він побував на ТОВ «Дубов’язівський елеватор», де оглянув виробничі потужності даного підприємства та поспілкувався з його керівником Андрієм ЮРЧЕНКОМ. Максим Васильович ознайомився з тими робочими умовами, в яких нині працює підприємство та основними проблемними питаннями виробничого характеру, що різко постали з огляду на важку економічну ситуацію через війну в країні.

В підсумку сторони визначили основні напрямки взаємодії задля створення необхідних умов підтримки та спільного вирішення тих нагальних питань, які виникли.

Загалом, налагодження механізму підтримки та розвитку агропідприємств в умовах воєнного часу є ключовим у формуванні бюджетонаповнення не лише окремо взятої громади, а й держави в цілому. Тому лише активна співпраця усіх гілок влади та місцевих аграрних підприємств може в повній мірі забезпечити вирішення цих завдань.

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь