A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

ВІДБУЛОСЬ ВИЇЗНЕ ЗАСІДАННЯ КОМІСІЇ З ПИТАНЬ ЗАХИСТУ ПРАВ ДИТИНИ

Дата: 11.01.2023 07:57
Кількість переглядів: 97

10 січня на території Чернечослобідського старостинського округу під головуванням  заступника Дубов’язівського селищного голови Олени  БОХАН відбулося виїзне засідання комісії з питань захисту прав дитини, на якому  розглядалися питання щодо виконання батьківських обов’язків, дотримання санітарно-гігієнічних та житлово-побутових умов проживання дітей у родинах, взяття під соціальний супровід сімей,  доцільність/недоцільність повернення в сімейне оточення малолітніх дітей, а також затвердження індивідуальних планів соціального захисту дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах.

      

В роботі комісії взяли участь староста Чернечослобідського старостинського округу Сергій ТРИГУБ, директор Чернечослобідського НВК Віктор БІЛОШАПКА та сімейна медсестра Чернечослобідської СДА Тамара ГОРБАТЕНКО.

 

У ході розгляду питань заслухали працівників служби у справах дітей, членів комісії, людей, небайдужих до життя дітей, також приймалися до уваги умови проживання сімей, потреби дітей, відносини в сім`ях, ставлення батьків до виконання їх обов`язків, забезпечення батьками умов для проживання дітей і належного догляду за дітьми. По кожному питанню було прийнято конкретне рішення з чітким терміном виконання та надано рекомендації і висновки щодо подальшого вирішення питань. При розгляді спірних питань заслуховувалась думка обох сторін, рішення приймалися з метою захисту прав та інтересів дітей.

 

    Завершилось виїзне засідання комісії відвідуванням сім’ї С., яка потребує посиленого контролю служби у справах дітей, підтримки з боку фахівця із соціальної роботи, оскільки у матері С. зростає троє малолітніх дітей. Під час відвідування багатодітної сім’ї з матір’ю проведено профілактично-роз’яснювальні бесіди щодо недопущення зловживання алкогольними напоями, дотримання соціально-побутових умов проживання,  створення для дітей належних умов для навчання, виховання та гармонійного розвитку.  

 

 

                                     


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь