A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

СПОРТИВНОМУ МАЙДАНЧИКУ У СМТ. ДУБОВ’ЯЗІВКА – БУТИ!

Дата: 21.05.2021 07:42
Кількість переглядів: 303

   Підтримка та розвиток спорту мають велике значення для виховання підростаючого покоління та корисного проводження часу молоддю. Це був один з ключових пунктів передвиборчої програми Дубов’язівського селищного голови Леоніда БІЛИКА, який він намагався вирішити відразу після обрання на посаду. Але пандемія коронавірусу, масові обмеження, в тому числі, недофінансування бюджету, внесли свої сумні корективи в плани очільника громади. Але обіцяне завжди має виконуватись, і тому селищний голова зміг організувати активну та плідну співпрацю з народним депутатом України Максимом ГУЗЕНКОМ, результатом якої стало виділення Кабінетом Міністрів України коштів у сумі 5 млн. грн. на будівництво спортивного майданчика з 5 видів спорту Дубов’язівського навчально-виховного комплексу «спеціалізована школа І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад».
   Щира подяка Максиму Васильовичу за активне сприяння та підтримку. В цьому складному світі так мало людей, які здатні зрозуміти і допомогти.
   Хочемо побажати Вам залишатися такою ж чудовою людиною, щоб ніщо і ніколи не збивало Вас з цього вірного шляху, а оточуючі тільки надихали.
   Щиро сподіваємося, що у Вас в житті буде лише багато успіхів, а всі труднощі зможете з гідністю подолати!
   Дуже приємно, що Ваші слова не розходяться з Вашими діями!
   Бажаємо Вам міцно триматися на політичному Олімпі, мати бажання і наснагу працювати на користь нашої держави, нашого краю.
   Текст розпорядження Кабінету Міністрів України з додатком можна переглянути за посиланням:
https://www.kmu.gov.ua/npas/deyaki-pitannya-rozpodilu-u-2021-roci-subvenciyi-z-derzhavnogo-byudzhetu-miscevim-byudzhetam-na-zdijsnennya-zahodiv-shchodo-socialno-ekonomichnogo-rozvitku-okremih-teritorij-i190521-468


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь