Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

СПОРТИВНОМУ МАЙДАНЧИКУ У СМТ. ДУБОВ’ЯЗІВКА – БУТИ!

Дата: 21.05.2021 07:42
Кількість переглядів: 354

   Підтримка та розвиток спорту мають велике значення для виховання підростаючого покоління та корисного проводження часу молоддю. Це був один з ключових пунктів передвиборчої програми Дубов’язівського селищного голови Леоніда БІЛИКА, який він намагався вирішити відразу після обрання на посаду. Але пандемія коронавірусу, масові обмеження, в тому числі, недофінансування бюджету, внесли свої сумні корективи в плани очільника громади. Але обіцяне завжди має виконуватись, і тому селищний голова зміг організувати активну та плідну співпрацю з народним депутатом України Максимом ГУЗЕНКОМ, результатом якої стало виділення Кабінетом Міністрів України коштів у сумі 5 млн. грн. на будівництво спортивного майданчика з 5 видів спорту Дубов’язівського навчально-виховного комплексу «спеціалізована школа І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад».
   Щира подяка Максиму Васильовичу за активне сприяння та підтримку. В цьому складному світі так мало людей, які здатні зрозуміти і допомогти.
   Хочемо побажати Вам залишатися такою ж чудовою людиною, щоб ніщо і ніколи не збивало Вас з цього вірного шляху, а оточуючі тільки надихали.
   Щиро сподіваємося, що у Вас в житті буде лише багато успіхів, а всі труднощі зможете з гідністю подолати!
   Дуже приємно, що Ваші слова не розходяться з Вашими діями!
   Бажаємо Вам міцно триматися на політичному Олімпі, мати бажання і наснагу працювати на користь нашої держави, нашого краю.
   Текст розпорядження Кабінету Міністрів України з додатком можна переглянути за посиланням:
https://www.kmu.gov.ua/npas/deyaki-pitannya-rozpodilu-u-2021-roci-subvenciyi-z-derzhavnogo-byudzhetu-miscevim-byudzhetam-na-zdijsnennya-zahodiv-shchodo-socialno-ekonomichnogo-rozvitku-okremih-teritorij-i190521-468
Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь