A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

НОВИНИ

Дата: від до Скинути

НИНІШНІ РЕАЛІЇ ВИЗНАЧАЮТЬ ПОТРЕБИ ТА ФОРМУЮТЬ МОЖЛИВОСТІ

НИНІШНІ РЕАЛІЇ ВИЗНАЧАЮТЬ ПОТРЕБИ ТА ФОРМУЮТЬ МОЖЛИВОСТІ

  Дубов’язівський селищний голова Леонід БІЛИК у складі делегації голів громад Конотопського району взяв участь Міжнародному Форумі співдружності громад Сумщини, Львівщини та Європейських країн "Карпатське море", що проходив 22-25 квітня у Львівській області   Формат події унікальний тим, що мав на меті об’єднати усі верстви нашого суспільства: лідерів громадської думки, неурядові організації, органи влади, бізнес, правозахисників, а також міжнародних партнерів в пошуку шляхів наближення перемоги в Україні.   В рамках форуму проходили також заходи для молоді, бізнесу, митців, наукових установ тощо.   Важливі зустрічі та тематичні дискусії об’єднували в собі важливі теми, котрі так необхідні для побудови тісної співпраці з міжнародними партнерами, а саме: залучення інвестицій, презентації українських інвестиційних проєктів, укладання угод та налагодження партнерств, розширення ділової міжнародної мережі, B2B комунікації та інтеграція підтримки країн Північної Європи, Балтії   Загалом, позитивні напрацювання за результатами форуму будуть адаптовані під потреби нашої територіальної громади у розширенні співпраці з існуючими та залученні нових партнерів для подальшої плідної діяльності на благо людей.  

19:39 26.04.2024

СПІЛЬНА МЕТА – ЦЕ БЕЗПЕКА НАСЕЛЕННЯ В РЕАЛІЯХ ВІЙНИ

СПІЛЬНА МЕТА – ЦЕ БЕЗПЕКА НАСЕЛЕННЯ В РЕАЛІЯХ ВІЙНИ

  25 квітня у м. Київ відбувся форум «Безпека населення в умовах війни. Співпраця громад та ДСНС», участь в якому від Дубов’язівської селищної ради взяв провідний спеціаліст Вадим РАДЬКО.   Захід був організований International Security Alliance Всеукраїнська Асоціація об'єднаних територіальних громад на базі Платформи «Безпека: Правопорядок», що підтримується Програмою USAID «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» Програма DOBRE у партнерстві із ДСНС України «Асоціація саперів України» та за участі Міністерства економіки України.   Теми, що були порушені в ході роботи форуму надзвичайно актуальні сьогодні, в умовах війни. Учасники ділилися досвідом та пропозиціями щодо створення центрів безпеки в громадах, організації добровільних пожежних загонів і технологій розмінування.   Для додаткової візуалізації напрацювань функціонувала зона експозиції, це своєрідний майданчик для демонстрації рішень, технологій та матеріалів галузевого сегменту. Там були представлені засоби розмінування, захисту від вибухонебезпечних предметів, технології захисту території, засоби дистанційного зондування землі, саперного обладнання та багато іншого.   Загалом, форум надав можливість ознайомитися та взяти «на озброєння» дієві напрацювання у сфері цивільного захисту населення, які довели свою ефективність у різних регіонах нашої країни   Велика подяка організаторам за цікавий, високоякісний, продуктивний захід.

19:12 26.04.2024

«ЧОРНОБИЛЬ…ТРАГЕДІЯ…ПАМ’ЯТЬ…»: У ЧЕРНЕЧОСЛОБІДСЬКОМУ СТАРОСТИНСЬКОМУ ОКРУЗІ ПРОЙШОВ ЗАХІД З НАГОДИ 38-Ї РІЧНИЦІ АВАРІЇ НА ЧОРНОБИЛЬСЬКІЙ АЕС

«ЧОРНОБИЛЬ…ТРАГЕДІЯ…ПАМ’ЯТЬ…»: У ЧЕРНЕЧОСЛОБІДСЬКОМУ СТАРОСТИНСЬКОМУ ОКРУЗІ ПРОЙШОВ ЗАХІД З НАГОДИ 38-Ї РІЧНИЦІ АВАРІЇ НА ЧОРНОБИЛЬСЬКІЙ АЕС

Участь в заході взяли голова Конотопської районної державної адміністрації-начальник районної військової адміністрації Павло ДУДКО, Дубов’язівський селищний голова Леонід БІЛИК, заступник голови Конотопської районної ради Олексій БОЙЧЕНКО, мешканці-учасники ліквідації аварії на ЧАЕС, працівники закладу культури, педагоги і діти навчального закладу та місцеві жителі.   Хвилиною мовчання усі присутні вшанували пам’ять тих, хто віддав життя у боротьбі з наслідками цієї трагедії.   Звертаючись до учасників заходу, очільник Конотопського району наголосив, що кожен з нас нині повинен пам’ятати, якою ціною вдалося ліквідували найпотужнішу катастрофу минулого століття, пам’ятати всіх тих, завдяки кому ми сьогодні можемо жити.   Селищний голова Леонід БІЛИК та староста Чернечослобідського старостинського округу Сергій ТРИГУБ висловили щиру вдячність ліквідаторам аварії за незламну силу духу, неймовірну витримку та мужність, які змогли приборкати нестримний атом.   Василь САМОНЬ, один із учасників ліквідації аварії, нагадав присутнім про ті страшні миті, коли люди протистояли безжальній радіації без основних засобів захисту, без роз’яснень щодо наслідків та масштабів трагедії, без чіткого усвідомлення, чи залишаться вони живі після…   38 років тому слово «Чорнобиль» обпекло серця мільйонів українців і з того часу з цим словом асоціюється скорбота, печаль, біль і туга за тими, хто вступив у двобій із неконтрольованим атомом.   Не забуваємо подвиг Героїв, які жертвували своїм життям і здоров’ям у 1986...   З глибокою шаною згадуємо тих, хто мужньо і самовіддано працював над ліквідацією наслідків Чорнобильської трагедії.

15:10 26.04.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь