A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

НА ПЕРШІЙ НАРАДІ СОЦІАЛЬНИХ ПРАЦІВНИКІВ ДУБОВ’ЯЗІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ЗНАЙОМИЛИСЯ З НОВИМ КЕРІВНИЦТВОМ ТА ОКРЕСЛЮВАЛИ ПЕРШОЧЕРГОВІ ЗАВДАННЯ РОБОТИ

Дата: 28.05.2021 15:12
Кількість переглядів: 300

    28 травня відбулась нарада директора Комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Дубов’язівської селищної ради Алли ЯРОВОЇ з соціальними працівниками, робітниками, а також фахівцями із соціальної роботи.
    Одним із головних питань було ознайомлення працівників Центру із Законом України «Про соціальні послуги», а також Постановою Кабінету Міністрів України від 01.06.2020 р № 587 «Про організацію надання соціальних послуг». Обговорювались питання з приводу надання населенню житлових субсидій, а також порядок прийому осіб/сімей на соціальне обслуговування для отримання соціальних послуг. Піднімалось питання вакцинації колективу, а також від надавачів соціальних послуг було прийнято звітність за травень 2021 року.
     Заключним питанням наради було підведення підсумків роботи. Присутні мали нагоду познайомитись із новим керівництвом, поспілкуватись щодо основних напрямків роботи та отримати необхідну для себе інформацію, яку буде враховано при роботі з населенням.

Фото без опису  Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь