A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

З НАГОДИ МІЖНАРОДНОГО ДНЯ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ У ДУБОВ’ЯЗІВСЬКІЙ СЕЛИЩНІЙ РАДІ ПРИВІТАЛИ ПРИЙОМНІ РОДИНИ

Дата: 01.06.2021 11:22
Кількість переглядів: 300

      Щороку 1 червня ми відзначаємо Міжнародний день захисту дітей. Цей день – нагадування суспільству про необхідність захищати права дитини, щоб усі діти росли щасливими, навчалися, займалися улюбленою справою і в майбутньому стали достойними громадянами своєї країни.
   1 червня цього року пандемія коронавірусу внесла свої корективи у масові святкування Міжнародного дня захисту дітей. Тож замість гучного відзначення з цієї нагоди, заступник селищного голови Дубов’язівської селищної ради Олена БОХАН спільно з начальником служби у справах дітей Дубов’язівської селищної ради Людмилою ГАМАН, фахівцем із соціальної роботи КУ «ЦНСП» Світланою ФЕСЕНКО привітали прийомні сім’ї, які проживають на території громади.
     Дітям-сиротам та дітям, позбавленим батьківського піклування, які виховуються в прийомних сім’ях Воловйової Валентини Борисівни, Кохан Лілії Миколаївни, в родині Проценко Сергія Володимировича та Галини Олексіївни, були вручені символічні подарунки з побажаннями щасливого дитинства, світлого майбутнього та здійснення мрій.
    За особистий внесок у виховання підростаючого покоління та з нагоди Дня захисту дітей прийомних батьків Проценко Сергія Володимировича та Проценко Галину Сергіївну було нагороджено почесною грамотою служби у справах дітей Сумської обласної державної адміністрації.
Представники селищної ради висловили щиру вдячність кожній родині, яка прийняла у свій дім обділену батьківською ласкою дитину, подарувала їй турботу, родинне тепло і сімейний затишок, а головне – віру у безхмарне майбутнє.
     Зичимо кожній родині міцного здоров’я, благополуччя, миру, злагоди та любові! Нехай щасливими і вдячними зростають діти! Нехай шану та повагу мають дорослі! Нехай для кожного сім’я залишається надійною фортецею, тим місцем, де завжди зрозуміють, підтримають і допоможуть!

      



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь