A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

СИЛУ ДОБРА КОРДОНАМИ НЕ ЗУПИНИТИ!

Дата: 01.06.2021 12:26
Кількість переглядів: 304

     Робити добрі справи – це означає сіяти велику, всеосяжну силу в душі людей і сповнювати їх надією, любов’ю і добром. І не важливо, чи то є велике доросле серце, чи маленьке дитяче невинне серденько. І немає тих кордонів, які б зупинили ту силу, особливо, коли до неї долучаються все більше і більше людей. Так сталося, що сьогодні, коли увесь світ відзначає Міжнародний день захисту дітей, маленька дівчинка Євгенія ШПИЛЬКА із с. Шпотівка переконалася, що мрії, особливо дитячі, можуть здійснюватись. Завдяки налагодженій міцній співпраці мешканки м. Конотоп Ірини та її сестри Ольги, яка мешкає нині в сонячній Іспанії, юна жителька Дубов’язівської громади отримала дуже корисний та необхідний подарунок. У приміщенні Комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Попівської сільської ради Конотопського району Сумської області було налагоджено відеозв’язок з Ольгою, яка побажала дівчинці не втрачати віру у мрії: «Знай, в житті все реально, мрій і твої мрії здійсняться!», – зазначила вона. На заході мали змогу бути присутніми Дубов’язівський селищний голова Леонід БІЛИК, директор центру Вікторія МАНЄШКІНА, заступник Попівського сільського голови Тетяна ШЕРУДИЛО та заступник Дубов’язівського селищного голови Наталія ГАРЯЧА. Очільник громади вручив Жені маленькі пам’ятні подарунки з нагоди свята.
     Зустріч залишила незабутні враження та емоції у всіх присутніх як в самій залі центру, так і поза екраном, у далекій Іспанії.
Дівчинка та її мама мали змогу подякувати всім хто долучився до доброї справи. Адже такі моменти несуть світло і радість у цей світ!

Фото без опису



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь