Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

ДУШЕЮ НЕ СТАРІТИ МОЖНА НАВІТЬ В 90!

Дата: 17.06.2021 09:48
Кількість переглядів: 338

    Навчитися розуміти та підтримати ближнього і, насамперед, старше покоління — найважливіше соціальне завдання. Адже якою буде наша старість, багато в чому залежить від того, що сьогодні ми самі робимо для наших батьків, старших сусідів, що мешкають поруч, для тих, хто уособлює собою досвід і мудрість, хто зберігає наші традиції, для тих, хто дав нам життя.     У мальовничому, доглянутому будиночку на території села Чернеча Слобода мешкає подружжя довгожителів. Це Линник Іван Стефанович та його дружина Линник Ніна Василівна. І саме сьогодні відзначає свій 90-й день народження голова родини Іван Стефанович. Незважаючи на такий поважний вік, ювіляр зберіг ясність пам’яті та мудрість, завжди усміхнений і привітний, вражає своєю щирістю, добротою та життєрадісністю. З нетерпінням очікував на почесних гостей, які завітали привітати іменинника, а це Дубов’язівський селищний голова Леонід БІЛИК та староста Чернечослобідського старостинського округу №9 Сергій ТРИГУБ.
    «Від усієї душі вітаємо Вас з 90-річчям! Бажаємо міцного здоров’я, теплоти та затишку в родині. Щоб кожний день Вашого життя був радісним і сонячним! Нехай роки не мають над вами влади, а зморшки накопичуються лише від сміху і посмішок. Радійте життю та зберігайте бадьорість ще довгі роки» – зазначив очільник громади, вітаючи поважного іменинника.
    Висловлювали гості і слова вдячності та поваги за гідно пройдені життєві випробування, які випали на долю ювіляра.
  Тож хочеться побажати, щоб Господь дарував Івану Стефановичу міцне здоров’я, аби в родинному колі з усмішкою, наснагою та оптимізмом зустріти ще не один день народження.
   Дружня родина – це найцінніше багатство ювіляра. Тож, можливо, саме в щирості та любові до найрідніших людей і криється секрет його довголіття.

Фото без опису



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь