A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

ДУШЕЮ НЕ СТАРІТИ МОЖНА НАВІТЬ В 90!

Дата: 17.06.2021 09:48
Кількість переглядів: 306

    Навчитися розуміти та підтримати ближнього і, насамперед, старше покоління — найважливіше соціальне завдання. Адже якою буде наша старість, багато в чому залежить від того, що сьогодні ми самі робимо для наших батьків, старших сусідів, що мешкають поруч, для тих, хто уособлює собою досвід і мудрість, хто зберігає наші традиції, для тих, хто дав нам життя.     У мальовничому, доглянутому будиночку на території села Чернеча Слобода мешкає подружжя довгожителів. Це Линник Іван Стефанович та його дружина Линник Ніна Василівна. І саме сьогодні відзначає свій 90-й день народження голова родини Іван Стефанович. Незважаючи на такий поважний вік, ювіляр зберіг ясність пам’яті та мудрість, завжди усміхнений і привітний, вражає своєю щирістю, добротою та життєрадісністю. З нетерпінням очікував на почесних гостей, які завітали привітати іменинника, а це Дубов’язівський селищний голова Леонід БІЛИК та староста Чернечослобідського старостинського округу №9 Сергій ТРИГУБ.
    «Від усієї душі вітаємо Вас з 90-річчям! Бажаємо міцного здоров’я, теплоти та затишку в родині. Щоб кожний день Вашого життя був радісним і сонячним! Нехай роки не мають над вами влади, а зморшки накопичуються лише від сміху і посмішок. Радійте життю та зберігайте бадьорість ще довгі роки» – зазначив очільник громади, вітаючи поважного іменинника.
    Висловлювали гості і слова вдячності та поваги за гідно пройдені життєві випробування, які випали на долю ювіляра.
  Тож хочеться побажати, щоб Господь дарував Івану Стефановичу міцне здоров’я, аби в родинному колі з усмішкою, наснагою та оптимізмом зустріти ще не один день народження.
   Дружня родина – це найцінніше багатство ювіляра. Тож, можливо, саме в щирості та любові до найрідніших людей і криється секрет його довголіття.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь