A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

З НАГОДИ ПРОФЕСІЙНОГО СВЯТА ПРИВІТАЛИ МЕДИЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ ДУБОВ’ЯЗІВСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

Дата: 18.06.2021 12:52
Кількість переглядів: 338

    День медичного працівника – особливе свято, яке об’єднує всіх, хто своєю працею стоїть на сторожі людського здоров’я. Щорічно воно відзначається в третю неділю червня. Це гарна нагода знову подякувати нашим медикам за їх сумлінну працю. Останній рік боротьби з коронавірусною хворобою показав усім нам, наскільки жертовною та складною є робота людей в білих халатах.
   Саме тому напередодні професійного свята у Дубов’язівській селищній раді вітали працівників системи охорони здоров’я. Виконання почесної місії та вручення грамот за сумлінну працю від народного депутата Максима ГУЗЕНКА взяв на себе заступник голови Конотопської районної ради Олексій БОЙЧЕНКО. Дубов’язівський селищний голова Леонід БІЛИК від щирого серця подякував медикам за ту нелегку працю, яка лягла на їх плечі у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби Covіd-19 та за щоденну турботу про здоров’я мешканців населених пунктів. Очільник громади висловив надію, що спільними зусиллями ми врешті подолаємо всі обмеження, що диктує нам вірус. Заступник голови району побажав завжди мати місце в серці для ентузіазму, адже сьогодні кожного з медичних працівників можна назвати героєм нашого часу і вручив грамоти від народного депутата Ользі РОМАНЧУК та Оксані ПУЛІНЕЦЬ (Дубов’язівська АЗП-СМ). Подяками від Дубов’язівського селищного голови та народного депутата Андрія ДЕРКАЧА відзначили Наталію ЮРЧЕНКО (Землянський ФП), Оксану ШЕШЕНЮ (Рокитянський ФП), Тетяну ЛИННИК (Дубов’язівська АЗП-СМ) та Раїсу ЄФРЕМЕНКО (Салтиківський ФАП).
   Нехай кожен день Ваш славиться гідною роботою, нехай навіть і найкрихітнішим, але внеском у порятунок здоров’я. Бажаємо миру і міцних сил, медичної витримки, удачі, підтримки, достатку і радості!

Фото без опису



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь