Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

ВІТАННЯ ДУБОВ’ЯЗІВСЬКОГО СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ ЛЕОНІДА БІЛИКА З НАГОДИ ДНЯ БУХГАЛТЕРА

Дата: 16.07.2021 10:18
Кількість переглядів: 327

Шановні бухгалтери Дубов’язівської територіальної громади!
Від щирого серця вітаю Вас з професійним святом!
Появою цього професійного свята враховано значний внесок працівників бухгалтерських служб у розвиток фінансово-господарської діяльності підприємств, установ і організацій, зростання національної економіки.
Від людей цієї відповідальної професії залежить злагоджена робота усіх сфер діяльності нашої громади. Адже саме вони забезпечують чіткий контроль фінансових потоків, своєчасність податкових платежів, заміряють фінансовий пульс громади. Без належної роботи бухгалтерських служб неможливо забезпечити подальший розвиток економіки регіону та держави загалом.
Від імені виконавчого комітету Дубов’язівської селищної ради, депутатського корпусу та від себе особисто прийміть щиру вдячність за щоденну сумлінну працю і вірність професійному обов’язку. Бажаю Вам, Вашим родинам міцного здоров’я, щастя, благополуччя, невичерпних сил та наснаги, точних звітів та добре підрахованих прибутків!
Нехай Ваш високий професіоналізм, досвід і знання й надалі допомагають з гідністю виконувати свій почесний обов’язок, плідно працювати на благо розвитку та процвітання Дубов’язівської територіальної громади.

 

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь