A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

ЯКІСНИМ ДОРОГАМ – БУТИ!

Дата: 20.07.2021 10:38
Кількість переглядів: 421

     Питання стану дорожнього господарства завжди було і є одним з перших, яке громадяни ставлять перед органами влади. У 2020 році Президентом України Володимиром ЗЕЛЕНСЬКИМ ініційована Програма «Велике будівництво», в рамках якої роботи з реконструкції автомобільних доріг стартували у всіх регіонах України.

     Завдяки активній співпраці із Службою автомобільних доріг у Сумській області та великій проробленій роботі у цьому напрямку народного депутата України від партії «Слуга Народу» Максима ГУЗЕНКА на території Конотопського та Роменського районів, а саме на відрізку автомобільної дороги регіонального значення Р-61 Конотоп – смт. Терни, йде масштабна реконструкція автошляху із вкладанням шару основи, що укріплюється цементом та двох шарів асфальтобетонного покриття. На даному етапі ремонтні роботи проходять в межах с. Сім’янівка Дубов’язівської селищної ради в бік м. Конотоп.
Максим Васильович особисто контролює хід виконання робіт, проводить виїзди як на ділянки вже відремонтованих доріг, так і там, де працюють бригади робітників та спецтехніка.

     Народний депутат відзначив, що важливість облаштування комфортного проїзду жителями та гостями області дорогою, що сполучає найважливіші міста нашого регіону і є важливою транспортною артерією, є першочерговою та створить чудові перспективи для соціально-економічного розвитку громад.

 

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь