A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

«СУМИГАЗ» ДАРУЄ СПОЖИВАЧАМ СМАРТФОН ТА РОЗУМНІ ГАЗОВІ ПРИЛАДИ

Дата: 12.08.2021 14:56
Кількість переглядів: 657

    АТ «Сумигаз» оголосив акцію з цінними подарунками для клієнтів компанії. Споживачі, які до 5 вересня оплатять доставку газу до кінця 2021 року, можуть отримати смартфон, пристрій дистанційної передачі даних 104UA SMART зі встановленням чи сигналізатор газу 104.ua. Переможців з-поміж учасників акції буде визначено 9 вересня за допомогою генератора випадкових чисел на сторінці АТ “Сумигаз” у фейсбук.
     «Ви самостійно можете розрахувати суму платежу. Наприклад, якщо у вас немає заборгованості, достатньо помножити щомісячну плату за доставку газу на 5 місяців (тобто за період з серпня по грудень включно). Сплатити вартість річної замовленої потужності на 2021 рік можна через Особистий кабінет», – зазначають організатори акції. Після оплати потрібно заповнити просту анкету учасника та чекати на розіграш. Детальні умови акції розміщено на сайті компанії.
«Ми вдячні усім клієнтам, які своєчасно платять за доставку газу, – відзначають в АТ «Сумигаз». – Ці кошти спрямовуються на ремонт та утримання газових мереж, підтримку належного тиску газу, аби газ був доставлений до кожного споживача.       Суттєва частина плати за доставку газу спрямовується на роботу аварійно-диспетчерської служби 104, яка в режимі 24/7 захищає здоров’я, життя і безпеку усіх користувачів».

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь