A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

ОЧІЛЬНИКИ МІСТ ТА ГРОМАД КОНОТОПСЬКОГО РАЙОНУ ПІДПИСАЛИ ПРОТОКОЛ ПРО НАМІРИ СПІЛЬНОЇ РЕАЛІЗАЦІЇ ПРОЄКТУ ПОВОДЖЕННЯ З ВІДХОДАМИ У ГРОМАДАХ

Дата: 18.08.2021 14:42
Кількість переглядів: 252

     17 серпня Дубов’язівський селищний голова Леонід БІЛИК спільно з головою Конотопської райдержадміністрації Олександром БЕСКОРОВАЙНИМ, керівництвом Конотопської та Буринської міських рад, Бочечківської та Попівської сільських рад взяв участь у підписанні протоколу про наміри спільної реалізації проєкту поводження з відходами у громадах, що відбулося в адмінприміщенні Конотопської міської ради.
     Проблеми зі сміттям накопичувалися роками. І на сьогодні тема відходів, нажаль, вкрай актуальна. Складна ситуація з вивезенням, сортуванням, переробленням, утилізацією відходів у багатьох населених пунктах та сміттєва культура загалом роблять цю тему однією із топових. Але поряд з цим на даний час вдосталь достойних прикладів успішного співробітництва громад у сфері поводження із відходами.
     Конотопський міський голова Артем СЕМЕНІХІН детально розповів про можливості, що відкриваються партнерам після підписання відповідного Протоколу, а також зазначив, що на сьогодні м.Конотоп єдине місто в Україні, яке бере участь у пілотному проєкті з модифікації системи поводження з відходами.

Фото без опису



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь