A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

РІЗНОБАРВ’ЯМ СВЯТКОВИХ ЗАХОДІВ З НАГОДИ 30-Ї РІЧНИЦІ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ ПРОМАЙНУВ ЯБЛУНЕВИЙ СПАС У СТАРОСТИНСЬКИХ ОКРУГАХ ДУБОВ’ЯЗІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Дата: 20.08.2021 15:36
Кількість переглядів: 248

    Свято Преображення Господнього з давніх-давен знане в Україні як Яблуневий Спас. Це різнобарв’я благодатних плодів та хліба, свято нового врожаю.

    Саме цього дня на території Чернечослобідського, Буриківського та Сніжківського старостинських округів відбулись святкові заходи з нагоди 30-ї річниці Незалежності України та Дня села. На святах були присутні Дубов’язівський селищний голова Леонід БІЛИК, заступники селищного голови Наталія ГАРЯЧА та Олена БОХАН, депутати селищної ради, старости та керівники підприємств.

    У селі Чернеча Слобода святковий концерт розпочався із вітального слова протоієрея Іоанна молитовного дому – Покрови Пресвятої Богородиці.

    Цікаву та змістовну концертну програму у селі Сніжки підготували аматорські колективи Шпотівського СБК-філії КЗ «Дубов’язівський центр культури і дозвілля», а у селі Романчукове святкову атмосферу створювали колективи Сім’янівського СБК-філії КЗ «Дубов’язівський центр культури і дозвілля».

    Керівництво громади, користуючись нагодою, відзначило почесними грамотами і подяками Дубов’язівської селищної ради та подарунками кращих жителів цих старостинських округів.

    Святкові дійства тривали до пізнього вечора, і місцеві жителі, і гості мали змогу вдосталь розважитись, працювали цікаві фотозони, тир, батути, аніматори та смачна солодка вата на радість і дорослим, і дітлахам. Також кожен охочий до танцю міг продемонструвати свої здібності під час дискотеки, а феєрверк став своєрідним яскравим підсумком чудового дня.

    Щира подяка усім спонсорам, які долучилися до проведення заходів у кожному населеному пункті, усім учасникам гуртків, які взяли участь у підготовці концертних програм, усім учасникам, які змогли створити незабутню атмосферу свята.

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь