Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

ТРИВАЮТЬ СВЯТКОВІ ЗАХОДИ З НАГОДИ ГОЛОВНОГО СВЯТА НАШОЇ ДЕРЖАВИ У СТАРОСТИНСЬКИХ ОКРУГАХ ДУБОВ’ЯЗІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Дата: 22.08.2021 11:38
Кількість переглядів: 252

     Яскраво та урочисто минають святкові заходи з нагоди 30-ї річниці Незалежності нашої держави та Дня села на території Дубов’язівської територіальної громади. Так, 21 серпня у населених пунктах Землянка, Грузьке та Сім’янівка пройшли урочистості за участі Дубов’язівського селищного голови Леоніда БІЛИКА, заступника селищного голови Наталії ГАРЯЧОЇ, керуючої справами (секретаря) виконавчого комітету Тетяни МАШАЙ, депутатів селищної ради, старост Землянського та Гружчанського старостинських округів Неоніли МОЗГОВОЇ та Лілії ГРАДУН, аматорських творчих колективів та солістів.

     Очільник громади мав честь вручити почесні грамоти і подяки жителям, які зробили вагомий внесок у розвиток свого краю, зокрема, за активну участь у житті Землянського старостинського округу нагороджено директора ТОВ а/ф «Довіра», депутата Дубов’язівської селищної ради Дениса КУЛЕШОВА та привітати усіх присутніх зі святом, що наближається, побажати добра, процвітання, миру, спокою і любові.

     Вітальне слово мав також сімейний лікар Віктор ПИЛИПЕНКО, який побажав усім міцного здоров’я та витримки задля якнайшвидшого подолання коронавірусної хвороби, яка тримає усіх нас в оковах вже другий рік.

     Після офіційних урочистостей усі присутні мали змогу насолодитися змістовними концертними програмами, виступами діячів Сумської обласної філармонії, виставками робіт місцевих майстрів, розвагами та веселощами. Для малечі працювали веселі атракціони, батути, арт-майстерні та можливість скуштувати всіляких смаколиків. Ну і традиційно для всіх бажаючих просто відпочити та проявити свої танцювальні здібності були організовані дискотеки, які тривали до пізньої ночі.

     Щира подяка організаторам, учасникам та просто усім-усім, хто долучився до створення незабутньої атмосфери свята!

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь