A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

СВЯТКУВАННЯ НА ТЕРИТОРІЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ТРИВАЮТЬ: НА ЧЕРЗІ ТЕРНІВСЬКИЙ, В’ЯЗІВСЬКИЙ ТА САЛТИКІВСЬКИЙ СТАРОСТИНСЬКІ ОКРУГИ

Дата: 22.08.2021 20:39
Кількість переглядів: 239

    Святкові дійства з нагоди 30-ї річниці Незалежності України та Дня села пройшли у Тернівському, В’язівському та Салтиківському старостинських округах. За традицією, відкриття свята та вручення почесних грамот і подяк кращим жителям краю мали Дубов’язівський селищний голова Леонід БІЛИК, заступник селищного голови Олена БОХАН, керуюча справами (секретар) виконавчого комітету Тетяна МАШАЙ, старости та запрошені гості.

    Яскраві, змістовні, патріотичні та насичені концертні програми могли задовольнити естетичні смаки навіть найвибагливішого шанувальника народної творчості.

    Зігріти душу національними пісенними мотивами та чудовими танцювальними номерами мали змогу аматорські колективи і солісти філій КЗ «Дубов’язівський центр культури і дозвілля».

    Дітлахи мали чудесну нагоду повеселитись на атракціонах та вдосталь наласуватись цукрової вати. Для всіх бажаючих були відкриті виставки унікальних робіт місцевих майстрів і майстринь та учасників гуртків.

    Загалом, атмосферу святкувань можна оцінити на «відмінно». Вдячні організаторам та учасникам за організованість, максимальну самовіддачу, феєричні емоції та шикарний позитивний настрій!

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь