Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

ВІТАННЯ ДУБОВ’ЯЗІВСЬКОГО СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ ЛЕОНІДА БІЛИКА З НАГОДИ ДНЯ ДЕРЖАВНОГО ПРАПОРА ТА 30-Ї РІЧНИЦІ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ

Дата: 23.08.2021 12:41
Кількість переглядів: 243

Шановні мешканці Дубов’язівської територіальної громади!

Дорогі земляки!

     Щиро вітаю Вас з найбільшими державними святами нашого народу – Днем Державного Прапора та 30-річчям Незалежності України!

     Символічно, що напередодні найвизначнішого свята нашої Батьківщини ми відзначаємо День Державного Прапора. Благородний синій та жовтий кольори неба і пшениці символізують велику працю наших людей від Сходу до Заходу України й з півночі до півдня.

     Хай у ці дні над будівлями майорить державний стяг та наповнює серця патріотизмом, гордістю за наш волелюбний народ. Цього року наша країна святкує свій 30-й день народження.

     Безумовно, ці роки незалежності стали випробовуванням для всіх нас – випробовуванням на зрілість, на терпіння, на толерантність, нарешті – на здоровий глузд. І не може бути сумніву в тому, що працелюбний народ України в змозі поліпшити життя у своїй власній державі. Тій державі, що вистраждана поколіннями українців, за яку віддано скільки життів і крові, крові наших предків.

     Впевнений у безхмарному завтрашньому дні України. Цей день обов’язково настане і тим швидше, чим більш свідомо ми працюватимемо сьогодні на благо батьківщини і проникнемося почуттям патріотизму до свого села, своєї громади та своєї україни. Повірте, без цього дуже важко досягти поставленої мети. Вірю – ми її досягнемо!

     Тож нехай свято незалежності духмяним серпневим запахом українського хліба принесе у Ваш дім щастя і добро, порозуміння та згуртованість, мир та любов!

     Міцного здоров’я, бадьорості духу, успіхів у всіх починаннях!

 

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь