A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

ВІДБУЛИСЯ УРОЧИСТОСТІ З НАГОДИ ДНЯ ДЕРЖАВНОГО ПРАПОРА УКРАЇНИ У СМТ. ДУБОВ’ЯЗІВКА

Дата: 23.08.2021 16:48
Кількість переглядів: 369

     23 серпня наша країна відзначає День Державного Прапора. Це не просто свято, це час віддати належну шану символу нашої незалежності, нашої віри в самостійність, боротьбу та перемогу над віковими путами, що сковували український народ, нищили будь-які прояви власної ідентичності, самобутності та волевиявлення. Це дійсно той час, коли ми може спробувати уявити, скільки випробувань, сліз та пролитої крові стоїть за тим, щоб жовто-блакитний стяг міг вільно майоріти над нашою землею, землею вільних людей.

     Тому цього дня, як і по всій державі, на території смт. Дубов’язівка відбулися урочистості з нагоди свята за участю Дубов’язівського селищного голови Леоніда БІЛИКА, заступників селищного голови Наталії ГАРЯЧОЇ та Олени БОХАН, заступника голови Конотопської районної ради Олексія БОЙЧЕНКА, керуючої справами (секретаря) виконавчого комітету Тетяни МАШАЙ, запрошених почесних гостей, начальників структурних підрозділів та відділів, працівників селищної ради, вчителів, учнів та жителів громади.

     Святковий захід розпочався з церемонії підняття Державного Прапора очільником громади Леонідом БІЛИКОМ та головою спілки ветеранів Дубов’язівської селищної ради Григорієм ЛІНЧАКОМ.

     Яскравою та динамічною танцювальною композицією вітав усіх присутніх на святі танцювальний колектив «Витівниці» КЗ «Дубов’язівський центр культури і дозвілля» (керівник – Лідія Шолудяк).

     Також Дубов’язівський селищний голова та заступник очільника районної ради поклали квіти до обеліска полеглим воїнам.

Додаються відео:

До Вашої уваги хореографічний колектив "Витівниці" з привітальною танцювальною композицією (керівник - Лідія Шолудяк)

 

Право підняти Державний Стяг України надається Дубов'язівському селишному голові Леоніду БІЛИКУ та голові спілки ветеранів Дубов'язівської селищної ради Григорію ЛІНЧАКУ

Фото без опису



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь