A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

У СМТ. ДУБОВ’ЯЗІВКА ЯСКРАВО ВІДСВЯТКУВАЛИ ДЕНЬ СЕЛА

Дата: 24.08.2021 09:16
Кількість переглядів: 365

    Ось і промайнули святкові заходи з нагоди 30-ї річниці Незалежності України та Дня села у смт. Дубов’язівка. Колоритне та атмосферне дійство, наскрізь пронизане національно-патріотичними мотивами, де звідусіль лине така рідна солов’їна, де звідусіль лунає «Моя Україна». Цього вечора було офіційно підтверджено – талантами славиться наша громада!

    Урочистості розпочалися вітальним словом Дубов’язівського селищного голови Леоніда БІЛИКА, який звернувся до усіх присутніх від імені виконавчого комітету, депутатів селищної ради та від себе особисто із найкращими побажаннями миру, добра та святкового настрою на увесь вечір. Також очільник громади вручив подяки за сумлінну та віддану працю на благо рідного краю директору ТОВ «БІО-ЛАТ» Тетяні ФЕДОРЕНКО, директору ТОВ «СЕКТОР АГРОКОН Віталію ЛИТВИНЕНКУ» та директору Дубов’язівського навчально-виховний комплекс «спеціалізована школа І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад» Аллі САВЧЕНКО.

    Наступними до вітального слова долучилися помічник народного депутата Максима ГУЗЕНКА Віталій ДЕМИДКО та заступник голови Конотопської районної ради Олексій БОЙЧЕНКО, який вручив почесну нагороду завідувачу Дубов’язівської амбулаторії загальної практики – сімейної медицини Олександру СУХОВЄЄВУ.

    Після завершення офіційних урочистих моментів, почесну місію господарів сцени та неймовірно яскравих виступів взяли на себе творчі аматорські колективи та солісти КЗ «Дубов’язівський центр культури і дозвілля», зокрема, перлина вечора, талановита та активна Тетяна БУТ під акомпонемент незрівняних ведучих свята - начальника відділу культури та туризму Тетяни ОСАДЧОЇ та художнього керівника КЗ "Дубов'язівський центр культури і дозвілля" Олексія ЛЕБЕДЯ.

    Різноманіття творчих номерів та майстерне виконання пісень різного напряму просто вражали, а самі учасники невтомно заряджали позитивом та драйвом кожного.

    Окреме місце варто виділити для почесних гостей свята – ансамблю української пісні «Гуляй, душа» з м. Київ, які прибули на запрошення керівництва громади із власною феєричною та насиченою програмою. Мало хто міг просто встояти на місці і не затанцювати під їх запальні пісні. Особливо, коли лунають мотиви, які зростали разом з нашою державою, рік за роком, усі 30 літ.

    Цікаво було не лише на сцені, а й на всій території парку, де відбувалися святкування. Всі охочі мали змогу відвідати виставки унікальних робіт місцевих майстринь, творчість вже тривалий час є візитівкою нашої громади. Для дітлахів були обладнані атракціони, батути, гірки та солодка вата. Працювала виїзна торгівля, тому кожен міг придбати будь-якого смаколика на власний смак.

    Кульмінацією вечора став салют, на який з захопленням чекали усі та святкова дискотека.

    Щира подяка організаторам та учасникам заходу! Ви неперевершені! Нашим чудовим гостям з м. Київ хочеться від усього серця сказати «ДЯКУЄМО ВАМ!». Ви майстри своєї справи! І велика вдячність усім, хто завітав до смт. Дубов’язівка на свято Дня села! Ви надихаєте нас на нові звершення!


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь