Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

НА ТЕРИТОРІЇ СУМСЬКОЇ ОБЛАСТІ БУДЕ ПРОВОДИТИСЬ ПЕРОРАЛЬНА ІМУНІЗАЦІЯ ДИКИХ ТВАРИН ВІД СКАЗУ!

Дата: 25.08.2021 17:18
Кількість переглядів: 385

     На виконання наказу Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів від 06.08.2021 року №532 «Про організацію заходів з проведення осінньої кампанії пероральної імунізації диких м’ясоїдних тварин у 2021 році за допомогою авіації» та наказу Головного управління Держпродспоживслужби в Сумській області від 18.08.2021 року №1333-ОД «Щодо організації з проведення осінньої кампанії пероральної імунізації диких м’ясоїдних тварин у 2021 році за допомогою авіації» Конотопська районна державна лікарня ветеринарної медицини повідомляє, що на території Сумської області буде проведено осінню кампанію з пероральної імунізації диких м’ясоїдних тварин за допомогою авіатранспорту.

     Вакциноутримуюча приманка має вигляд невеликих брикетів, розміром із сірникову коробку із запахом м’ясокісткового борошна, а у середині міститься желеподібна капсула з вакциною проти сказу.

     З метою дотримання заходів безпеки при виявленні приманок, рекомендуємо не брати їх до рук, не переносити з місць розкладання, не псувати дані приманки.

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь