Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

У М. КРАСНОПІЛЛЯ ПРОХОДИТЬ СЕРПНЕВА КОНФЕРЕНЦІЯ ОСВІТЯН СУМЩИНИ

Дата: 26.08.2021 12:21
Кількість переглядів: 383

   26 серпня очільник Дубов'язівської територіальної громади Леонід БІЛИК у складі делегації Дубов'язівської селищної ради бере участь у щорічній серпневій обласній педагогічній конференції, яка проходить у Краснопільській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів Краснопільської селищної ради Сумського району.

   В ході її роботи підбивались підсумки минулого навчального року та обговорювали завдання, які стоять перед учасниками освітнього процесу у новому році, окреслили нагальні проблеми та шляхи їх вирішення. Серед присутніх на ній - народні депутати України Ігор МОЛОТОК та Тетяна СКРИПКА

   Вітання освітянам висловив голова Сумської обласної державної адміністрації Дмитро ЖИВИЦЬКИЙ, який побажав миру і злагоди, натхнення, наполегливості, нових успіхів та звершень на благо процвітання Сумщини.

   Також очільник області підкреслив, що основна проблема сучасної освіти в Україні - наші талановиті люди, які працюють на благо інших країн, тому першочергове завдання громад - зберегти творчий потенціал нації.

   Директор Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації Вікторія ГРОБОВА підкреслила важливість пріорітетного напрямку здорової та безпечної школи, а також всебічну реалізацію програми "Здорове харчування", особливо у дошкільній освіті.

   Варто відзначити, що подібні освітянські зібрання - чудовий привід проаналізувати ефективність мережі у сучасному закладі освіти, як сьогодні на прикладі Краснопільського навчального закладу.

Фото без опису



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь