Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

У М. КРАСНОПІЛЛЯ ПРОХОДИТЬ СЕРПНЕВА КОНФЕРЕНЦІЯ ОСВІТЯН СУМЩИНИ

Дата: 26.08.2021 12:21
Кількість переглядів: 400

   26 серпня очільник Дубов'язівської територіальної громади Леонід БІЛИК у складі делегації Дубов'язівської селищної ради бере участь у щорічній серпневій обласній педагогічній конференції, яка проходить у Краснопільській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів Краснопільської селищної ради Сумського району.

   В ході її роботи підбивались підсумки минулого навчального року та обговорювали завдання, які стоять перед учасниками освітнього процесу у новому році, окреслили нагальні проблеми та шляхи їх вирішення. Серед присутніх на ній - народні депутати України Ігор МОЛОТОК та Тетяна СКРИПКА

   Вітання освітянам висловив голова Сумської обласної державної адміністрації Дмитро ЖИВИЦЬКИЙ, який побажав миру і злагоди, натхнення, наполегливості, нових успіхів та звершень на благо процвітання Сумщини.

   Також очільник області підкреслив, що основна проблема сучасної освіти в Україні - наші талановиті люди, які працюють на благо інших країн, тому першочергове завдання громад - зберегти творчий потенціал нації.

   Директор Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації Вікторія ГРОБОВА підкреслила важливість пріорітетного напрямку здорової та безпечної школи, а також всебічну реалізацію програми "Здорове харчування", особливо у дошкільній освіті.

   Варто відзначити, що подібні освітянські зібрання - чудовий привід проаналізувати ефективність мережі у сучасному закладі освіти, як сьогодні на прикладі Краснопільського навчального закладу.

Фото без опису



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь