A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

У ДУБОВ’ЯЗІВСЬКІЙ ТЕРИТОРІАЛЬНІЙ ГРОМАДІ ВШАНУВАЛИ ПАМ’ЯТЬ ПОЛЕГЛИХ ЗАХИСНИКІВ УКРАЇНИ

Дата: 28.08.2021 15:45
Кількість переглядів: 307

      Зовсім недавно на календарі пам’ятних дат нашої держави з’явилась ще одна – День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність та територіальну цілісність нашої Батьківщини. Дату 29 серпня обрано не випадково, адже саме цього дня у 2014 році відбувся потужний прорив української групи військ з ворожого оточення, проявився масовий героїзм добровольців та військових та загинула найбільша кількість українських воїнів.

      За час проведення антитерористичної операції Дубов’язівська громада втратила трьох своїх кращих синів: БРИСЮКА Миколу Миколайовича (с. Землянка), БАРАНЕНКА Олександра Володимировича (с. Чернеча Слобода) та ШЕРШАКА Сергія Миколайовича (с. Чернеча Слобода).

      З метою вшанування пам’яті загиблих земляків у їх рідних селах пройшли заходи за участю Дубов’язівського селищного голови Леоніда БІЛИКА, заступника селищного голови Наталії ГАРЯЧОЇ, керуючої справами (секретаря) виконавчого комітету Тетяни МАШАЙ, депутата селищної ради Дениса КУЛЕШОВА, старост округів Сергія ТРИГУБА та Неоніли МОЗГОВОЇ, працівників культури та освіти.
      Перед початком поминальну панахиду за загиблими провів протоієрей отець Іоанн, а хвилиною мовчання учасники заходів вшанували світлу пам’ять полеглих.

      Слова глибокої шани та скорботи рідним Героїв, які заплатили своїм життям за незалежність та територіальну цілісність Української Держави звучали в цей день.

      Очільник громади зазначив, що відважні українські воїни стали символом гідності, кожен з них вчинив подвиг, повставши проти насилля та несправедливості, віддавши життя за нову, відроджену Україну, а ми всі у вічному боргу перед матерями й батьками за те, що вони виростили мужніх і сміливих патріотів.

      Усі присутні також поклали квіти до меморіальних дошок, пам’ятного знаку та могил героїв-земляків.
      Щиро пишаємося та глибоко сумуємо за кожним! Вони живуть у наших серцях, у наших душах, у нашій пам’яті!

      Слава героям! Слава Україні!

Фото без опису



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь