Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

ПЕРШИЙ ДЗВОНИК РАДІСНО ПРОЛУНАВ У ЗАКЛАДАХ ОСВІТИ ДУБОВ’ЯЗІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Дата: 01.09.2021 13:20
Кількість переглядів: 691

      День знань – особливе свято! Завжди яскраве, насичене емоційністю та хвилюючою атмосферою. Голосно звучить урочиста музика, звідусіль лунають теплі поздоровлення i кожне людське серце, хвилюючись, відгукується на заклик першого дзвінка!
      Свято Першого Дзвоника у навчальних закладах пройшло при хорошій погоді. Цьогорічний першовересень 8 закладів загальної середньої освіти, 1 філія та 1 дошкільний навчальний заклад Дубов’язівської селищної ради відзначили урочистими лінійками.
      Слова головної пісні держави зворушливо лилися багатоголоссям з вуст схвильованих учнів, батьків, вчителів.
      Варто відмітити, що всі урочистості проходили серед широкого різноманіття національної символіки – державних прапорів, жовто – синіх стрічок та кульок, вишиванок і українських віночків. За це хочеться поставити оцінку «12 із плюсом» усім організаторам, які фактично вже дали перший важливий урок дітлахам – посіяли зерно любові малечі до свого рідного краю, своєї культури, своєї держави.
      Вітань на адресу школярів звучало традиційно багато.
      Дубов’язівський селищний голова Леонід БІЛИК звернувся до всіх, хто має відношення до освітнього процесу та побажав міцного здоров’я, терпіння, сімейного благополуччя, а учням – віри у власні сили, позитивних емоцій, успіхів у навчанні.
      Також кожен першокласник отримав святковий подарунок від селищної ради.        Загалом, у новому 2021-2022 навчальному році за шкільні парти сіли 642 здобувачі освіти, з них 45 дітей – учні перших класів, 41 учень отримав статус майбутнього випускника 11 класу.
      Ось вже пролунав Перший Дзвоник, а школи гостинно відчинили для учнів свої двері і запросили у просторі та затишні класи, щоб набиралися мудрості і знань, щоб наповнювали своє серце любов’ю і добротою, щоб вчилися долати труднощі і впевнено крокувати до своєї мети.
      Тож дорогі діти, розвивайте свої таланти, творчість, здібності, не лінуйтеся і не зупиняйтеся на досягнутому, адже перед вами цілий світ!

Фото без опису



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь