A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

ДО УВАГИ ЖИТЕЛІВ ГРОМАДИ! ПРО ОРГАНІЗАЦІЮ ПРОВЕДЕННЯ КАМПАНІЇ ПО ВАКЦИНАЦІЇ НАСЕЛЕННЯ З МЕТОЮ НЕДОПУЩЕННЯ РОЗПОВСЮДЖЕННЯ COVID-19 НА ТЕРИТОРІЇ ДУБОВ'ЯЗІВСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

Дата: 03.09.2021 12:47
Кількість переглядів: 519

За лічені дні можливе посилення карантинних заходів на всій території України через перевищений епідеміологічний поріг добової захворюваності на коронавірус. На виконання Дорожньої карти з впровадження вакцини від гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, і проведення масової вакцинації у відповідь на пандемію коронавірусної хвороби COVID-19 в Україні у 2021-2022 роках на території Дубов’язівської територіальної громади з квітня 2021 року проводиться відповідна вакцинальна кампанія.

Першочергово вакцинації підлягали групи населення, які мають високий ризик захворювання на COVID-19, а саме: медичні працівники, працівники закладів освіти, соціальні працівники, військовослужбовці, працівники Національної поліції, особи старші 65 років та інші.

На базі Дубов’язівської амбулаторії відкритий на функціонує пункт щеплення. З початку вакцинації були отримані вакцини: CoviShield індійського виробництва (140 доз), АstraZeneka виробництва Південна Корея та Нідерланди (340 доз), CoronaVac виробництва КНР (2440 доз)та Moderna виробник США (30 доз).

Станом на 03.09.2021 першу дозу отримали 1250 осіб, другою дозою вакциновано 620 осіб. Всього виконано 1870 вакцинацій.

Станом на сьогодні в Дубов’язівській амбулаторії є в наявності 1000 доз вакцини Короновак та 80 доз вакцини Астразенеки.

Зазначаємо, що щеплення від COVID-19 можна отримати в усіх медичних закладах Дубов’язівської територіальної громади.

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь