A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

ДУБОВ’ЯЗІВСЬКИЙ СЕЛИЩНИЙ ГОЛОВА ЛЕОНІД БІЛИК ВЗЯВ УЧАСТЬ У ПІДПИСАННІ МЕМОРАНДУМУ ПРО ПАРТНЕРСТВО ТА СПІВПРАЦЮ В РАМКАХ РЕАЛІЗАЦІЇ ПРОЄКТУ «ПОЛІЦЕЙСЬКИЙ ОФІЦЕР ГРОМАДИ»

Дата: 09.09.2021 14:44
Кількість переглядів: 202

Сьогодні у м. Суми в рамках реалізації проєкту «Поліцейський офіцер громади» начальник Головного управління Національної поліції в Сумській області Олександр АНОХІН та 32 очільники територіальних громад Сумщини підписали Меморандуми про партнерство та співпрацю заради створення безпечного середовища, охорони прав і свобод людини та протидії злочинності.

Також участь в заході взяли т.в.о. голови Сумської обласної державної адміністрації Тарас САВЧЕНКО, голова Сумської обласної ради Віктор ФЕДОРЧЕНКО, керівники ГУНП та голови громад.

Керівник поліції області подякував органам влади, місцевого самоврядування та представникам ТГ за розуміння, активну громадянську позицію, підтримку сучасних безпекових тенденцій та реформ у сфері безпеки.

«Ми прагнемо створити в нашому прикордонному регіоні новий, більш високий, більш кращий рівень поліцейського сервісу. Де безпека людей є, і завжди буде найголовнішим пріоритетом. Я вдячний вам за всебічну підтримку цього проекту, переконаний, що наша співпраця з територіальними громадами і далі буде продовжуватись. А люди, звичайні жителі міст і сіл області, вже зовсім скоро поміть зміни на краще, відчують переваги проєкту і те, що поліцейський громади завжди поруч та готовий прийти на допомогу» - зазначив він.

Усі присутні голови територіальних громад поставили свої підписи й печатки під спільним документом.

Згідно меморандуму, громада забезпечує поліцейського офіцера місцем роботи, маркує службовий автомобіль розпізнавальними знаками належності до громади. Заробітну плату, оснащення, планшет, доступ до бази даних, підтримку додатковими силами і засобами бере на себе поліція.

Поліцейський офіцер громади 90% часу проводитиме у громаді і буде підзвітний їй. Це буде працівник поліції з усіма передбаченими правами і обов’язками, але житиме та працюватиме він на території громади, якій і надаватиме послуги: від оформлення ДТП до затримання злочинця.

Фото без опису



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь