A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

РАНКОВА РУХАНКА – ЗАПОРУКА УСПІШНОГО РОБОЧОГО ДНЯ

Дата: 10.09.2021 16:51
Кількість переглядів: 204

Що може бути запорукою успішного робочого дня? Питання доволі філософське. Можливо, це буде горнятко ароматної кави, а може просте усвідомлення того, що настала п’ятниця і попереду такий жаданий шалений «картопляний уїкенд». Для кожного своє. Але сьогодні однозначна відповідь на це питання прозвучала біля головного офісу Дубов’язівської селищної ради у с. Сім’янівка, де за участі керівництва та працівників селищної ради разом із вчителями фізичної культури закладів освіти відбулась ранкова руханка під музичний супровід.

У такий спосіб учасники заходу долучилися до святкування Дня фізичної культури та спорту, який традиційно відзначається в Україні у другу суботу вересня.

Як відомо, рух – це життя, ну а спорт – це двигун руху. Почесну місію проведення комплексу вправ було доручено вчителю фізичної культури Дубов’язівського ліцею В’ячеславу САХНО, який у тренерській манері майстерно керував цим великим «класом» дорослих «підопічних». Сама руханка тривала декілька хвилин, але підняла настрій і принесла немалий заряд позитиву кожному учаснику без вийнятку.

Варто відзначити, що колективні заняття спортивними вправами є дуже корисними, особливо на свіжому повітрі, адже вирішуються одразу три справи: покращується здоров’я, ще більше згуртовується колектив та успішно потім проходить увесь робочий день.

Тож, друзі, гайда до занять фізкультурою, адже ми цього варті!

Фото без опису



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь