Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

РАНКОВА РУХАНКА – ЗАПОРУКА УСПІШНОГО РОБОЧОГО ДНЯ

Дата: 10.09.2021 16:51
Кількість переглядів: 246

Що може бути запорукою успішного робочого дня? Питання доволі філософське. Можливо, це буде горнятко ароматної кави, а може просте усвідомлення того, що настала п’ятниця і попереду такий жаданий шалений «картопляний уїкенд». Для кожного своє. Але сьогодні однозначна відповідь на це питання прозвучала біля головного офісу Дубов’язівської селищної ради у с. Сім’янівка, де за участі керівництва та працівників селищної ради разом із вчителями фізичної культури закладів освіти відбулась ранкова руханка під музичний супровід.

У такий спосіб учасники заходу долучилися до святкування Дня фізичної культури та спорту, який традиційно відзначається в Україні у другу суботу вересня.

Як відомо, рух – це життя, ну а спорт – це двигун руху. Почесну місію проведення комплексу вправ було доручено вчителю фізичної культури Дубов’язівського ліцею В’ячеславу САХНО, який у тренерській манері майстерно керував цим великим «класом» дорослих «підопічних». Сама руханка тривала декілька хвилин, але підняла настрій і принесла немалий заряд позитиву кожному учаснику без вийнятку.

Варто відзначити, що колективні заняття спортивними вправами є дуже корисними, особливо на свіжому повітрі, адже вирішуються одразу три справи: покращується здоров’я, ще більше згуртовується колектив та успішно потім проходить увесь робочий день.

Тож, друзі, гайда до занять фізкультурою, адже ми цього варті!

Фото без опису



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь