A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

НАЙЩИРІШІ ВІТАННЯ ВЧИТЕЛЯМ ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ, ТРЕНЕРАМ ТА ЇХ ВИХОВАНЦЯМ, ВЕТЕРАНАМ ГАЛУЗІ, ПРИХИЛЬНИКАМ ЗДОРОВОГО СПОСОБУ ЖИТТЯ, А ТАКОЖ ВСІМ ТИМ, ХТО ЛЮБИТЬ, ВБОЛІВАЄ ТА ЦІНУЄ СПОРТ, З НАГОДИ ДНЯ ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ ТА СПОРТУ!

Дата: 11.09.2021 10:40
Кількість переглядів: 205

Сьогодні здоровий спосіб життя стає все популярнішим, і це не просто данина моді, а бажання людей різних поколінь зберегти молодість і здоров’я.

Маю впевненість, що фізична культура і спорт буде міцним підґрунтям та вагомою запорукою популяризації спортивного руху в нашій громаді, зміцнення здоров’я її жителів та здобуття блискучих перемог.

Від усього серця вдячний педагогам, тренерам та ветеранам спортивної галузі за активну роботу з реалізації державної політики в галузі фізичної культури і спорту на території Дубов’язівської селищної ради, високу відповідальність, ентузіазм та цілеспрямованість, гідне продовження традицій з виховання вольової, фізично загартованої та здорової молоді!

Від імені виконавчого комітету, депутатського корпусу та від себе особисто хочу побажати міцного здоров’я, успіху та безперешкодного підкорення нових спортивних висот! Нехай Ваші здобутки, натхненна праця і надалі примножують спортивну славу нашого краю. Адже в здоровому тілі здоровий дух, а здорове і спортивне суспільство – це гідне щасливе майбутнє нашої нації! Зі святом!

З повагою,

Дубов’язівський селищний голова Леонід БІЛИК

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь