A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

ПОВОДЖЕННЯ З ВИБУХОНЕБЕЗПЕЧНИМИ ПРЕДМЕТАМИ ТА ЯКУ ЗАГРОЗУ НЕСУТЬ ДІТЯМ МОБІЛЬНІ ТЕЛЕФОНИ: У ГОЛОВНОМУ ОФІСІ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ВІДБУЛАСЬ ЗУСТРІЧ ІЗ ПРЕДСТАВНИКАМИ СЛУЖБИ З НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЙ ТА ЮВЕНАЛЬНОЇ ПОЛІЦІЇ

Дата: 11.09.2021 18:42
Кількість переглядів: 207

10 вересня у приміщенні головного офісу селищної ради відбулась зустріч провідного інспектора Конотопського міськрайонного відділу Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області Андрія ЛОГВИНА, інспектора ювенальної превенції Конотопського ВП ГУНП в Сумській області Олександра ШЕШЕНІ із вчителями фізичної культури закладів освіти та працівниками селищної ради.

Її метою була організація всебічного та змістовного інформування як вчителів і учнів шкіл, так і всіх жителів громади про правила поводження з вибухонебезпечними предметами (ВНП) та використання мобільних телефонів дітьми під час занять.

Інспектор служби з надзвичайних ситуацій наголосив на тому, що знайдені в землі чи на прогулянці за грибами, об'єкти підозрілого розміру, маси та призначення краще не чіпати та зателефонувати за номерами "101" або "102", пояснивши попередньо ситуацію. Адже самоуправство і необережність можуть привести до страшних наслідків.

Представник поліції в свою чергу акцентував увагу на прихованих загрозах з боку мобільних телефонів, особливо для дітей. Він зазначив, що вже неодноразово траплялись випадки, коли батареї телефонів вибухали та плавились, що приводило до сильних травм, опіків їх власників. Тому вчителі мають звертати на це особливу увагу, доносити самим дітям та їх батькам важливість обдуманого використання мобільних засобів під час навчального процесу.

Крім цього, полісмен повідомив, що на запрошення педагогів навчальних закладів інспектори ювенальної превенції можуть відвідувати школи та проводити учням детальні і змістовні заняття з питань безпеки.

У підсумку зустрічі учасники обмінялися контактами задля налагодження активної співпраці в ході навчального року, що розпочався.

Фото без опису



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь