A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

СПІВПРАЦЯ НЕ НА СЛОВАХ, А НА ДІЛІ: З РОБОЧИМ ВІЗИТОМ ДУБОВ'ЯЗІВСЬКУ СЕЛИЩНУ РАДУ ВІДВІДАВ НАРОДНИЙ ДЕПУТАТ УКРАЇНИ МАКСИМ ГУЗЕНКО

Дата: 13.09.2021 16:48
Кількість переглядів: 226

Сьогодні у рамках робочого візиту Дубов'язівську селищну раду відвідав народний депутат України Максим ГУЗЕНКО разом із помічником Віталієм ДЕМИДКО. Очільник громади Леонід БІЛИК детально ознайомив народного обранця із ходом ремонту автомобільної дороги загального користування місцевого значення О 190503 Сім’янівка – Дубов’язівка – Курилівка – Сулими. Максим Васильович особисто проінспектував нову дорогу, зустрівся з робітниками підрядної організації ТОВ «БАХМАЧГАЗБУДСЕРВІС» та перевірив якість ремонту.

Крім того, він мав змогу порівняти відрізок старої розбитої дороги, яка була тут раніше та ще недобудована із новозбудованою і зазначив, що давно поставив собі за мету відправити у минуле подібні "марсіанські" шляхи, щоб люди могли діставатися своїх домівок, не понівечивши власні авто.

Також народний депутат відвідав територію колишнього цукрового заводу у смт. Дубов'язівка, де разом із селищним головою обговорили можливість використання занедбаної площі для реалізації корисних та вигідних як для населеного пункту, так і громади вцілому, ініціатив, зокрема, започаткування соціального проєкту «Активні парки – локації здорової України».

Загалом, зустріч пройшла на позитивній хвилі, Гузенко Максим - Зе Депутат відмітив, що співпраця міцніє та активно розвивається тоді, коли місцева влада на перше місце в пріоритеті своєї діяльності ставить саме людей, адже вона працює для них. В свою чергу, Леонід БІЛИК подякував народному депутату за підтримку у реалізації важливих справ на благо громади.

Фото без опису



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь