A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ ДУБОВ’ЯЗІВСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ!

Дата: 21.09.2021 14:08
Кількість переглядів: 496

Вже сьогодні Державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій розглядатиме встановлення з завтрашнього дня на всій території України «жовтого» рівня епідеміологічної небезпеки та запровадження низки карантинних заходів, аби не допустити поширення коронавірусу. Все це відбувається через значну кількість хворих щоденно як в межах громади та району, так і в масштабах України.

Кожного дня наша держава перетинає позначку в 5-6 тисяч хворих, при цьому кількість тих, хто одужав – в рази менша. Чергова хвиля пандемії знову накриває нас. І що найстрашніше, новий штам Covid-19 «Дельта» уже крокує областями! Ризик смертності від нього у людей від 50-60 років складає майже 90 відсотків!

За словами головного санітарного лікаря Ігоря КУЗІНА, вірус «Дельта» майже в 2,6 раза швидше передається. Тобто людина інфікує більше людей, ніж класичний штам. Будучи інфікованою штамом «Дельта», вона набагато заразніша і в неї більша кількість вірусних часточок знаходиться у верхніх дихальних шляхах. І важче протікає у людини, яка інфікована штамом «Дельта».

Смерність – це взагалі окрема тема. За офіційними заявами лікарів, у невакцинованих пацієнтів вона складає близько 90 %, незалежно від віку! ЧИ НЕ ПОРА ЗАДУМАТИСЬ, ЛЮДИ?!

Ще рік тому ми лише чули про вакцини, їх розробки і строки розповсюдження серед країн. Станом на сьогодні в відкритому доступі є ціла низка вакцин. Вибирати є з чого. Так само ми можемо вибирати, чи лежати у переповненій лікарні з апаратом штучної вентиляції легень присмерті чи жити своїм звичним життям в колі рідних, друзів, колег, працювати, подорожувати, розвиватися. Саме вакцинація є тим шансом на життя, який існує сьогодні і є передумовою запобігання жорсткому локдауну. Якщо у нас з’явиться колективний імунітет, то ми зупинимо стрімке розповсюдження цієї хвороби.

На території Дубов’язівської територіальної громади пункти вакцинації знаходяться у всіх медичних закладах. Якщо немає можливості прийти до пункту, зв’яжіться зі старостою вашого старостинського округу, він допоможе у вирішення питання вакцинації вдома.

Саме достатня кількість щеплених є запорукою того, щоб працювала економіка, не закривалися магазини, кафе, заклади соціальної сфери, підприємства, а діти ходили до школи. Тому не чекайте, що все «якось там пройде». НЕ ПРОЙДЕ!

Не ризикуйте власним життям і життям тих, хто дорогий вам. Адже гра із своїм здоров’ям несе страшні наслідки, з якими доведеться жити потім вашим рідним.

ВАКЦИНУЙТЕСЯ! НЕ ДОПУСТІТЬ КОРОНАВІРУС У СВІЙ ДІМ!

Фото без опису

 

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь