A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

У навчальних закладах Сумщини, де не вакциновано 80% персоналу, виявлений COVID-19

Дата: 27.09.2021 16:59
Кількість переглядів: 251

Про це голові Сумської облдержадміністрації Дмитру Живицькому повідомила директор обласного Департаменту освіти і науки Вікторія Гробова.

За її словами, тільки за вихідні провакцинувалось 1050 педагогічних працівників. Але водночас на Сумщині дуже збільшилася захворюваність на коронавірусну інфекцію. Станом на сьогодні на самоізоляцію в області пішли 48 класів через поширення COVID-19. Станом на сьогодні в області хворіє 133 дитини і 53 педагоги.

«Наразі два заклади освіти не мають права працювати в умовах «жовтої зони» у звичайному режимі. Адже у цих закладах виявлено COVID-19, тож їх колективи сьогодні проходять тестування, – зазначила Вікторія Гробова. – Тому у мене прохання до всіх закладів освіти – здійснити повну вакцинацію проти COVID-19».

Дмитро Живицький зауважив, що ситуація, коли хворіють колективи шкіл, які не вакцинувались вчасно, є показовою, але прогнозованою: «Ми бачимо, що навчальні заклади, де вакциновано менше 80% педагогічного колективу, не працюють, бо хворіють педагоги. Ось чому треба було вчасно щеплюватися, щоб не хворіти».

Джерело: http://sm.gov.ua/ru/arkhiv1/26652-u-navchalnykh-zakladakh-sumshchyny-de-ne-vaktsynovano-80protsent-personalu-vyyavlenyy-covid-19.html?fbclid=IwAR2LrwSbVk_iy_wCCH7GkULgWUUxUwanzunPjm_5xdFPJJBrwe0E6Lcs-Ko

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь