A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

НА ЩОТИЖНЕВІЙ АПАРАТНІЙ НАРАДІ ОКРЕСЛИЛИ ОСНОВНІ НАПРЯМКИ РОБОТИ НА ПОТОЧНИЙ ТИЖДЕНЬ

Дата: 27.09.2021 17:01
Кількість переглядів: 257

27 вересня в ході щотижневої апаратної наради при Дубов’язівському селищному голові з керівниками структурних підрозділів та начальниками відділів були окреслені першочергові завдання на поточний тиждень.

Першим питанням порядку денного був хід вакцинальної кампанії на території громади, а саме її низькі темпи. Селищний голова Леонід БІЛИК вже вкотре наголосив на безумовній важливості вакцинації задля зменшення поширення коронавірусної хвороби, що зростає кожного дня. Причому, до лікарні потрапляють хворі, що не отримували жодної дози вакцини. Ситуація вже наближається до критичної і подібними темпами ще до кінця осені Україні ніяк не вдасться оминути тотального локдауну з обмеженнями для невакцинованих громадян. Саме тому вакцинуватися потрібно вже зараз, щоб потім не шкодувати за втраченим здоров’ям. Крім цього, обговорили питання ремонту приміщення Салтиківського ФАПу та побудову гаражу для машини швидкої допомоги.

Невпинно та згідно намічених планів триває підготовка до осінньо-зимового періоду 2021-2022 рр., зокрема, у закладах освіти, культури, медицини. Очільник громади дав ряд доручень керівникам відповідних відділів щодо вчасного старту опалювального сезону на території Дубов’язівської селищної ради та підготовці проведення ремонтів у В’язівському, Гружчанському, Сніжківському, Буриківському будинках культури.

Обговорювали питання встановлення спортивного майданчика у смт. Дубов’язівка, організацію заходів з підготовки до осінніх свят, що наближаються, проведенні інвентаризації водних об’єктів та самозаліснення, стану призовної кампанії на території селищної ради. По кожному із завдань були надані всі необхідні доручення і рекомендації відповідальним особам.

Фото без опису



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь