A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

НА ТЕРИТОРІЇ ДУБОВ’ЯЗІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ РОЗПОЧИНАЄТЬСЯ РЕАЛІЗАЦІЯ СОЦІАЛЬНОГО ПРОЄКТУ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ «АКТИВНІ ПАРКИ – ЛОКАЦІЇ ЗДОРОВОЇ УКРАЇНИ».

Дата: 29.09.2021 12:09
Кількість переглядів: 274

      Його головною метою є створення умов для занять спортом всіх верств населення, незалежно від часу та регіону проживання. Наповнення активних парків найпростіше, щоб кожен мешканець мав вільний доступ до зайнять спортом у будь-який час.

      «Розвиток спортивної інфраструктури нашої громади не залишиться лише на словах, - зазначив Дубовязівський селищний голова Леонід БІЛИК, - на сьогодні в рамках президентської програми закладено спортивну локацію у смт. Дубовязівка, вже встановлено декілька типів спортивних знарядь, але процес ще триває. Додатково будуть розміщуватись інформаційні стенди та таблички з QR-кодами для можливості тренуватися за допомогою мультимедійних, голосових підказок. Робота в цьому напрямку триває і невдовзі не лише мешканці нашої громади, а й гості, матимуть змогу з користю та активно проводити своє дозвілля».Фото без опису



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь