A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

ДУБОВ’ЯЗІВСЬКУ ТЕРИТОРІАЛЬНУ ГРОМАДУ З РОБОЧИМ ВІЗИТОМ ВІДВІДАВ ОЧІЛЬНИК СУМСЬКОЇ ОБЛАСТІ ДМИТРО ЖИВИЦЬКИЙ

Дата: 29.09.2021 20:07
Кількість переглядів: 317

      29 вересня з робочим візитом Дубов’язівську територіальну громаду відвідав голова Сумської обласної державної адміністрації Дмитро ЖИВИЦЬКИЙ.

      Очільник області зустрівся з керівниками територіальних громад району та ознайомився з ходом ремонту автомобільної дороги загального користування місцевого значення О 190503 Сім’янівка – Дубов’язівка – Курилівка – Сулими, який виконується підрядною організацією ТОВ «БАХМАЧГАЗБУДСЕРВІС» на замовлення ДП «Дороги Сумщини» в рамках програми Президента України «Велике будівництво».

      Дубов’язівський селищний голова Леонід БІЛИК разом із представником технічного нагляду Олександром НОХТЕНКОМ детально ознайомили Дмитра Олексійовича із станом виконаних робіт. Голова адміністрації особисто перевірив якість дорожнього покриття та відзначив, що робота виконується на совість. Крім цього, він також мав змогу оглянути невелику ділянку дороги, яка ще залишається в первинному вигляді та запевнив, що завдяки активній співпраці керівництва області і громади вона буде невідкладно добудована.

      В підсумку, Дмитро ЖИВИЦЬКИЙ акцентував увагу саме на важливості співпраці ОДА з органами місцевого самоврядування, адже будь-яке завдання легше та успішніше реалізовувати разом.

Фото без опису



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь