A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

ПРИВІТАННЯ ДУБОВ'ЯЗІВСЬКОГО СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ ЛЕОНІДА БІЛИКА З НАГОДИ ДНЯ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ

Дата: 01.10.2021 18:02
Кількість переглядів: 399

ШАНОВНІ ВЧИТЕЛІ, ПРАЦІВНИКИ ТА ВЕТЕРАНИ ОСВІТЯНСЬКОЇ НИВИ!

Щиросердечно вітаю Вас із професійним святом, яке об'єднує всіх тих, хто відкриває нам двері у квітучий сад знань, науки, мудрості.

      Ви несете людям добро, Вам вірять, до Вашої думки прислухаються, у Вас вчаться. Завдяки Вашій повсякденній праці діти долучаються до тих невичерпних скарбниць знань, які допомагають їм обрати життєвий шлях, стати справжніми фахівцями своєї справи. Ви вносите визначальний вклад у формування нового покоління громадян, передаючи кожній молодій людині неоціненний скарб високої освіченості, багатої духовності та прагнення змінювати на краще своє життя і долю своєї громади, своєї країни.

      Від імені виконавчого комітету селищної ради, депутатського корпусу та від себе особисто висловлюю Вам сердечну вдячність за самовіддану щоденну, титанічну працю, за великий талант, за мудрість і великодушність, за любов до дітей і вірність обраній справі, за той вогонь добра і знань, який Ви запалюєте в серцях своїх учнів.

      Окремі слова глибокої поваги та подяки висловлюю нашим вчителям – ветеранам педагогічної праці. Розум, серце, душу, здоров'я впродовж багатьох років Ви віддавали своїм вихованцям. Разом із знаннями передавали і часточку себе. Ви і зараз залишаєтесь прикладом того як мудро виходити із життєвих ситуацій, як не згинатися від негараздів, як упродовж багатьох років залишатися ВЧИТЕЛЕМ, тому що ВЧИТЕЛЬ - це не тільки професія, це стан душі, це спосіб життя.

      Щиро бажаю Вам, дорогі освітяни, мирного неба, міцного здоров’я, родинного щастя, невичерпних творчих сил і вдячних учнів, щедрих подарунків долі і довгої людської пам’яті, а Вашим родинам благополуччя та Божого благословіння.

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь