A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

«ПРАЦЮЄМО, БО ВАКЦИНОВАНІ» НОВА ВІДЗНАКА ДЛЯ ЗАКЛАДІВ СУМЩИНИ

Дата: 11.10.2021 08:01
Кількість переглядів: 282

Сумська облдержадміністрація та представники бізнесу в області започаткували флешмоб «ПРАЦЮЄМО, БО ВАКЦИНОВАНІ» у рамках інформаційної кампанії  #бізнес_влада_разом

Старт флешмобу відбувся за участю голови облдержадміністрації Дмитра ЖИВИЦЬКОГО.

Сьогодні в області стартує флешмоб «ПРАЦЮЄМО, БО ВАКЦИНОВАНІ» у рамках інформаційної кампанії #Бізнес_влада_разом. Сертифікат «ПРАЦЮЄМО, БО ВАКЦИНОВАНІ», отримає підприємство, яке вакцинувало своїх працівників, та може працювати згідно з постановою Кабміну № 1236.

Перелік підприємств, що отримали сертифікати можна буде переглянути на сайті облдержадміністрації.

Як отримати сертифікат, дивіться за посиланням: https://bit.ly/3DlLaej

Представники бізнесу розповіли, що на цей крок пішли охоче, адже чим більше людей вакцинуються, тим простіше бізнесу буде працювати в умовах карантинних обмежень.

«Ми самостійно прийняли рішення брати участь в акціях, які ініційовані Сумською облдержадміністрацією, – розповів представник української ресторанної асоціації в місті Суми Валерій ЖУКОВ. – Ми максимально мотивовані, не хочемо втрачати робочі місця і не хочемо втрачати колективи, як це було в попередніх хвилях. Сподіваємося, що ці заходи будуть ефективними, що люди будуть дотримуватися дистанції, вакцинуватися».

Приватний підприємець Богдан КАЛІНІЧЕНКО додав, що ця кампанія спрямована на те, щоб бізнес міг працювати, люди отримували прибутки, а область розвивалася.

Як розповів перший заступник голови Сумської облдержадміністрації Тарас САВЧЕНКО, обласна влада активно співпрацює із бізнесом. І одним із результатів діяльності робочої групи при Сумській облдержадміністрації з питань аналізу та попередження проблем, пов’язаних з епідемією коронавірусу SARS-CoV-2 стала інформаційна кампанія #Бізнес_влада_разом.

«Хештег #Бізнес_влада_разом – це не просто слова, це назва інформаційної кампанії, яку ми випрацювали спільно з бізнесом, – зазначив Тарас Савченко. – Ця кампанія фінансується владою та бізнесом на паритетних умовах. У рамках кампанії уже з’явилися плакати на автовокзалах, залізничному вокзалі та станціях, у громадському транспорті із закликами до жителів області вакцинуватись».

Фото без опису

 

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь