Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

ЗАВЕРШЕНО РЕМОНТ ДОРОГИ «СІМ’ЯНІВКА-ДУБОВ’ЯЗІВКА-КУРИЛІВКА-СУЛИМИ»

Дата: 12.10.2021 15:23
Кількість переглядів: 273

     Станом на сьогодні завершений поточний середній ремонт дороги загального користування місцевого значення О 190503 Сім’янівка – Дубов’язівка – Курилівка – Сулими, який виконувався» на замовлення ДП «Дороги Сумщини» в рамках програми Президента України «Велике будівництво». Новенький автошлях з якісним асфальтовим покриттям, що з’єднує тепер населені пункти, є без перебільшення вагомим кроком до позитивних змін.

     Завдяки активній та плідній співпраці з губернатором Сумської області Дмитром ЖИВИЦЬКИМ, народним депутатом України Максимом ГУЗЕНКОМ в повній мірі реалізовано цей проєкт та налагоджено співпрацю у подальших напрямках роботи задля успішного вирішення важливих для громади питань. Працюючи в тандемі, органи державної влади та місцевого самоврядування крок за кроком здійснюватимуть виконання тих завдань, які стають перед ними.

     Велика вдячність підрядній організації ТОВ «БАХМАЧГАЗБУДСЕРВІС, державному підприємству «Дороги Сумщини» в особі директора Мирослава ЗАВАЛЬНОГО та представнику технічного нагляду Олександру НОГТЕНКУ за сумлінну та якісно виконану роботу.

Фото без опису



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь