Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

В ХОДІ ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ СХВАЛИЛИ НИЗКУ ВАЖЛИВИХ РІШЕНЬ

Дата: 13.10.2021 14:08
Кількість переглядів: 398

     11 жовтня відбулось засідання виконавчого комітету селищної ради, де розглядалися важливі питання соціального, економічного, освітнього та інших напрямів, зокрема, в ході роботи члени виконкому заслухали звіт начальника відділу фінансів та економічного розвитку Світлани ІВАНЕНКО про виконання програми соціально-економічного розвитку за 9 місяців поточного року, схвалили внесення низки змін до бюджету територіальної громади та Програми соціально-економічного розвитку на 2021 рік.

     Також було підтримано проєкти рішень програм, а саме «Поліцейський офіцер громади» на 2021-2023 роки та попередження дитячої безпритульності та бездоглядності, розвитку сімейних форм виховання дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування на 2021-2023 роки.

     Про роботу комунального закладу позашкільної освіти Дубов’язівської селищної ради «Центр дитячої та юнацької творчості» проінформувала директор Анна ЛЕЛЮХ.

     Повний перелік рішень засідання буде додатково опубліковано на веб-сайті Дубов’язівської територіальної громади (https://dbv-gromada.gov.ua/) у розділі «Виконавчий комітет».

Фото без опису

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь