Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

В ХОДІ ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ СХВАЛИЛИ НИЗКУ ВАЖЛИВИХ РІШЕНЬ

Дата: 13.10.2021 14:08
Кількість переглядів: 390

     11 жовтня відбулось засідання виконавчого комітету селищної ради, де розглядалися важливі питання соціального, економічного, освітнього та інших напрямів, зокрема, в ході роботи члени виконкому заслухали звіт начальника відділу фінансів та економічного розвитку Світлани ІВАНЕНКО про виконання програми соціально-економічного розвитку за 9 місяців поточного року, схвалили внесення низки змін до бюджету територіальної громади та Програми соціально-економічного розвитку на 2021 рік.

     Також було підтримано проєкти рішень програм, а саме «Поліцейський офіцер громади» на 2021-2023 роки та попередження дитячої безпритульності та бездоглядності, розвитку сімейних форм виховання дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування на 2021-2023 роки.

     Про роботу комунального закладу позашкільної освіти Дубов’язівської селищної ради «Центр дитячої та юнацької творчості» проінформувала директор Анна ЛЕЛЮХ.

     Повний перелік рішень засідання буде додатково опубліковано на веб-сайті Дубов’язівської територіальної громади (https://dbv-gromada.gov.ua/) у розділі «Виконавчий комітет».

Фото без опису

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь