A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

ВІДБУЛАСЬ 14 СЕСІЯ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Дата: 13.10.2021 15:20
Кількість переглядів: 460

      12 жовтня під головуванням очільника Дубов’язівської територіальної громади Леоніда БІЛИКА відбулась 14 сесія 8 скликання депутатів селищної ради.

     На порядок денний було винесено 39 питань, кожне з яких детально розглядалось на спільному засіданні постійних комісій, тому депутати працювали продуктивно, динамічно і результативно.

      Одноголосно підтримали низку змін до програм соціального захисту окремих категорій населення та виплати компенсацій фізичним особам, які надають соціальні послуги на поточний рік. Затверджено в новій редакції програми «Освіта Дубов’язівської селищної ради на 2021 рік», «Фінансова підтримка та розвиток КНП «Дубов’язівська амбулаторія загальної практики-сімейної медицини», «Забезпечення діяльності закладів культури і мистецтва Дубов’язівської селищної ради на 2021 рік».

      Прийнято Програму «Поліцейський офіцер громади», згідно якої вже з грудня цього року поліцейські обов’язки на території громади будуть виконувати новопризначені офіцери-правоохоронці.

      Також затверджено важливі зміни до бюджету та програми соціально-економічного розвитку селищної ради.

      Депутатами було підтримано впровадження програми попередження дитячої безпритульності та бездоглядності, розвитку сімейних форм виховання дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування на 2022-2024 роки, що є значним позитивним кроком у реалізації підтримки вищезазначених категорій дітей з боку органів місцевого самоврядування.

      Ряд питань стосувався затвердження документації з землеустрою та розгляду заяв громадян.

      Повний перелік рішень сесії буде додатково опубліковано на веб-сайті Дубов’язівської територіальної громади (https://dbv-gromada.gov.ua/) у розділі «Офіційні документи».

Фото без опису



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь