A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

ДОРОГІ СІЛЬСЬКІ ЖІНКИ!

Дата: 15.10.2021 11:17
Кількість переглядів: 403

     Цього сонячного, осіннього дня увесь світ відзначає незвичайне свято – Міжнародний день сільських жінок. Те, що лягає на їх плечі, те з чим вони інколи віртуозно справляються, приводить нас, чоловіків, в почуття глибокого здивування і поваги.

     Як відомо, жінка в Україні завжди була берегинею домашнього вогнища та сімейного затишку. Сільські жінки не лише трудилися в полі та на городі, а й народжували дітей, розмальовували хати, вишивали, робили писанки, пряли, ткали килими. Нині перелік цих справ дещо скоригувався під впливом часу та соціальних потреб, але одне залишиться незмінним завжди - сільська жінка є тією опорою суспільству, що дає не лише матеріальні блага, а й зберігає духовність нації.

     Наша громада може щиро пишатися кожною з Вас, дорогі жінки, адже саме завдяки Вашій невтомній праці, природженому хисту, майстерності, мудрості та материнському терпінню успішно реалізовуються та розвиваються різні сфери соціально-економічної, управлінської діяльності, сільського господарства, медицини, освіти, культури селищної ради.

     Від імені виконавчого комітету, депутатського корпусу та від себе особисто щиро вітаю всіх жінок нашої громади зі святом.

     Нехай клопоти будуть тільки радісними, а турботи приємними! Хай у Вашому домі завжди панують мир і злагода, у серці – доброта, а у справах – мудрість та виваженість.

З повагою,

Дубов’язівський селищний голова Леонід БІЛИК

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь