A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

ШАНОВНІ КУЛІНАРИ, КУХАРІ ТА ВЕТЕРАНИ ЦІЄЇ ПРЕКРАСНОЇ СПРАВИ!

Дата: 20.10.2021 15:53
Кількість переглядів: 329

      Від імені Дубов’язівського селищного голови Леоніда БІЛИКА, виконавчого комітету селищної ради та депутатського корпусу висловлюємо Вам найщиріші вітання з професійним святом, яке увесь світ відзначає саме сьогодні.

      Це свято досить молоде, адже Міжнародний день кухаря почав свій шлях лише в 2004 році за ініціативою Всесвітньої асоціації кулінарних співтовариств. До цієї організації входять більше 8 мільйонів представників кухарської професії з різних країн. У наш час його святкування набуло масштабного характеру в більш ніж 70 країнах.

      Приготування їжі це унікальний процес - скаже будь-який кухар. Рецепт є лише якоюсь загальною картою приготування страви. Смак, вірніше баланс смаків, тонкощі і момент, в який необхідно виробляти ті чи інші дії з продуктами і приправами - це ціла симфонія. Професійний кухар, як диригент, успіх якого залежить не тільки від його знань і досвіду, але і від особливого таланту і чуття.

      Велика вдячність та низький уклін кухарям, які працюють в їдальнях навчальних закладів Дубовязівської селищної ради за титанічну працю, відповідальність та професійний підхід до організації якісного харчування підростаючого покоління, яке нині на території усіх шкіл нашої громади є безкоштовним.

      А ще хочемо привітати цього дня кожну родину кожного населеного пункту громади, адже саме в них народжуються часом неймовірні кулінарні шедеври, котрі можуть дати гідну конкуренцію будь-якому «Майстер-шефу».

      Бажаємо успіху біля плити, нехай з кожним днем у Ваших золотих руках народжуються все нові і нові смачні рецепти, щоб кулінарна муза завжди давала наснагу для приготування смаколиків, а Ваша праця завжди приносила насолоду як Вам, так і всім оточуючим.

      Зі святом!

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь