A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

СВІЙ "ЗОЛОТИЙ" ЮВІЛЕЙ ВІДЗНАЧАЄ СЬОГОДНІ ДУБОВ’ЯЗІВСЬКИЙ СЕЛИЩНИЙ ГОЛОВА ЛЕОНІД ІВАНОВИЧ БІЛИК!

Дата: 08.11.2021 07:00
Кількість переглядів: 305

   Керувати колективом — непросте завдання, а керувати цілою громадою — це титанічна робота 24 години/сім днів на тиждень. Але є людина, яка завдяки своїм лідерським та особистісним якостям згуртувала команду чудових фахівців, ну а душевність і розуміння проблем співробітників вдало знайшли своє поєднання з професіоналізмом і стратегічним розумінням дійсності. Саме для Вас, шановний Леоніде Івановичу, сьогодні звучать найщиріші побажання з нагоди визначної дати Вашого життя.

   50 років – чудовий вік, коли людина вже навчена життєвим досвідом, але залишається молодою та сповненою енергії і сил. Своєю клопіткою працею Ви домоглися чималих висот в житті, заслужили повагу серед людей, збудували міцну сім’ю, що є Вам надійним тилом. А попереду ще дуже багато великих справ, що належить зробити! Тому щонайперше хочеться побажати, щоб кожен Ваш ранок починався з божевільного бажання активної діяльності, а день закінчувався гордістю за виконану роботу.

   Ви належите до рідкісної категорії людей, які у житті та роботі завжди діють по совісті і справедливості, тож хочемо побажати надалі залишатися такою ж чудовою людиною, а ті, хто хотітиме зіштовхнути Вас на нечесну дорогу, хай не матимуть місця серед Вашого оточення.

   Нехай все погане обходить стороною, життєві негаразди долаються з легкістю, а кожен день буде наповнений радістю і щастям. Нехай поруч завжди будуть близькі люди та друзі, а здоров’ю заздрять космонавти. Бажаємо, щоб джерела щастя і тепла невтомно били ключем, наповнюючи Ваше життя простими радощами і приємними спогадами!

   З Днем Народження, дорогий Леоніде Івановичу!

З глибокою повагою,

працівники та депутатський корпус

Дубов’язівської селищної ради

 

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь