A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

ШАНОВНІ ПРАЦІВНИКИ КУЛЬТУРИ ТА АМАТОРИ НАРОДНОГО МИСТЕЦТВА ДУБОВ’ЯЗІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Дата: 09.11.2021 08:49
Кількість переглядів: 261

   Прийміть найсердечніші вітання з нагоди Вашого професійного свята, яке відзначає сьогодні увесь мистецький світ нашої держави.

  Культурні досягнення та традиції – це скарб, яким треба вправно скористатися. Тож, збереження культурного спадку і шанування власних традицій може стати для нас не тільки приводом для пишання, але й запорукою подальшого культурного розвитку та творчої наснаги.

  Завдяки Вам, справжнім майстрам своєї справи, культура нашої громади, як галузь, попри всі труднощі та негаразди, розвивається, збагачується новими іменами, цікавими формами роботи.

  Вам випала почесна місія – формувати духовність, почуття національної гідності, взаємного порозуміння та злагоди в суспільстві.

  Я щиро вдячний працівникам будинків культури та клубних установ, бібліотек, учасникам аматорських колективів за сумлінну працю, безперервний творчий пошук, за вагомі здобутки як на національному, так і міжнародному рівні. Це свято – винагорода за Вашу повсякденну працю, віддане служіння мистецтву. Ви даруєте людям радість, несете культуру до кожного серця, кожної душі, а разом з тим, примножуючи велич рідного краю, своєю плідною творчою працею та силою духу звеличуєте Україну!

   Від імені виконавчого комітету селищної ради, депутатського корпусу та від себе особисто бажаю вам теплоти у серці, міцного здоров’я, щастя, благополуччя, великих творчих успіхів і невичерпної наснаги. Хай здійсняться всі Ваші життєві плани, надії і мрії, а кожен день Вашого життя буде світлим і сонячним, дарує радість творчого натхнення і життєвих перемог.

З повагою,

Дубов’язівський селищний голова Леонід БІЛИК

 

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь