Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

СПІВПРАЦЯ НА БЛАГО: ДУБОВ’ЯЗІВСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА ОТРИМАЛА НОВИЙ СУЧАСНИЙ РЕАНІМОБІЛЬ

Дата: 10.11.2021 19:02
Кількість переглядів: 406

   Сьогоднішня подія є одним з важливих кроків до позитивних змін у житті нашої громади. Дубов’язівська амбулаторія загальної практики-сімейної медицини отримала дуже необхідний, повністю укомплектований автомобіль швидкої медичної допомоги VOLKSWAGEN Crafter.

   Це стало можливим завдяки ініціативі народного депутата України Максима ГУЗЕНКА, голови Сумської державної адміністрації Дмитра ЖИВИЦЬКОГО та клопотання Дубов’язівського селищного голови Леоніда БІЛИКА.

   Значну роль у надходженні даного реанімобіля до громади відіграв директор Сумського обласного центру екстренної медичної допомоги та медицини катастроф Анатолій АЛЕКСАНДРЕНКО.

   Церемонія урочистого вручення автомобіля відбулась за участі народного депутата України Максима ГУЗЕНКА, помічників Віталія ДЕМИДКА, Владислава КОСТЕНКА, заступника директора Сумського обласного центру екстренної медичної допомоги та медицини катастроф Максима НОВІКОВА, виконуючого обов’язки голови Конотопської районної державної адміністрації Людмили ЗЕРНИЧЕНКО, Дубов’язівського селищного голови Леоніда БІЛИКА та заступника селищного голови Олени БОХАН. Коштами місцевого бюджету за ініціативи очільника громади побудований сучасний гараж та підведений інтернет до пункту постійного базування бригад екстренної медичної допомоги, що зіграло визначальним аргументом у наданні транспорту медичному закладу. Відтепер якісне надання медичних послуг забезпечить вчасне збереження життя та здоров’я мешканцям Дубов’язівської селищної ради.

   Як відзначив Гузенко Максим - Зе Депутат, кожен житель громади повинен отримувати якісну медичну допомогу і не важливо, що він мешкає не в місті, адже час забувати про застарілі стереотипи, тому облаштований усім необхідним обладнанням за європейськими стандартами реанімобіль стане безумовно величезним помічником, особливо в умовах пандемії коронавірусної хвороби.

   В свою чергу, Леонід БІЛИК подякував народному депутату за незмінну підтримку у вирішенні таких значущих питань життєдіяльності громади.

 

Фото без опису



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь