A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

ЩЕ ОДИН НОВЕНЬКИЙ ШКІЛЬНИЙ АВТОБУС З’ЯВИВСЯ У ДУБОВ’ЯЗІВСЬКІЙ ТЕРИТОРІАЛЬНІЙ ГРОМАДІ

Дата: 10.11.2021 21:00
Кількість переглядів: 265

  Важливим напрямом діяльності органів місцевого самоврядування є забезпечення кожної дитини Дубов’язівської територіальної громади безперешкодним доступом до якісної освіти. І тут варто наголосити, що результатом роботи є реально виконані справи. В цьому сьогодні мали змогу переконатися вчителі, батьки, учні Дубов’язівського ліцею та жителі населеного пункту, котрі були присутні на офіційній церемонії вручення нового, комфортного шкільного автобуса за участі народного депутата України Максима ГУЗЕНКА, помічника Віталія ДЕМИДКА, Дубов’язівського селищного голови Леоніда БІЛИКА, заступника селищного голови Олени БОХАН, начальника відділу освіти, молоді та спорту Дубов’язівської селищної ради Юрія БІЛАНА та начальника відділу освіти, охорони здоров’я, культури, спорту Конотопської райдержадміністрації Миколи ВЕРБНЯКА.

   Даний транспорт був придбаний за кошти державної субвенції на умовах співфінансування з місцевим бюджетом (власних коштів виділили 900 тис.грн.).

   Велика вдячність за активне сприяння у реалізації цього проекту народному депутату України Максиму ГУЗЕНКУ та голові Сумської обласної державної адміністрації Дмитру ЖИВИЦЬКОМУ.

   Окремо хочеться зупинитися також на характеристиках автобуса, адже його виготовлено згідно чинних стандартів. Він має високий кліренс, що передбачає хорошу прохідність. Забезпечено комфортний температурний режим. В салоні 28 місць, 3 – для осіб, що супроводжують. Сидіння просторі, облаштовані пасками безпеки, підлокітниками, є відділення для рюкзаків та спортивних сумок, широкі вікна салону мають достатню оглядовість. Добре продумана система безпеки – передбачені запасні виходи, сигнальні кнопки для виклику водія, система проблискових маячків, що автоматично вмикаються під час посадки і висадки пасажирів, вогнегасники, аптечка тощо.

     Реалії сьогодення висувають високі вимоги до системи освіти і влада повинна працювати над забезпеченням всіх необхідних умов. Діти не повинні витрачати зайвий час і сили, щоб дістатися до місця навчання, тому забезпечення транспортом слугуватиме стимулом для кращого навчання учнів, а педагогам – полегшенням у праці.

 

Фото без опису



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь